Úvod Zariadenia Sú nádherné: Inteligentné hodinky majú krásny dizajn, sú odolné a stoja len 22,49...

Sú nádherné: Inteligentné hodinky majú krásny dizajn, sú odolné a stoja len 22,49 €!

Sú elegantné a šikovné. Tieto inteligentné hodinky sú skvelým začiatkom pre zvedavcov.

15

Inteligentné hodinky sú niečo, čo sa k smartfónu jednoducho hodí. Dokážu zobraziť notifikácie bez toho, aby ste museli vyberať telefón, upozorňujú na prichádzajúci hovor alebo merajú kroky. Ide o šikovné príslušenstvo, na ktoré sa ľahko zvyká.

Nie všetky sú však úplne najlacnejšie. Aj to sa rozhodli riešiť rôzni výrobcovia, ktorí zatiaľ nepatria medzi tých najpopulárnejších. Pekným príkladom sú hodinky Oukitel W1.

Oukitel W1
Oukitel W1

Ide o odolné inteligentné hodinky s funkciami merania tepu, kyslíku v krvi, krokov a oveľa viac. S telefónom sa spájajú cez Bluetooth, a to až na vzdialenosť 10 metrov a disponujú všetkými nápomocnými funkciami. Spoľahnúť sa tak môžeš na posielanie notifikácií z telefónu na hodinky, možnosť odfotiť snímku jednoduchým stlačením hodiniek a viac.

Okrem toho disponujú certifikáciou IP67, čo znamená, že sú odolné voči vode, čo sa hodí hlavne vtedy, ak ťa v lete alebo na jeseň stretne nečakaná prehánka. Hodinky tak isto sledujú tvoj spánok a dokonca dokážu zmerať rozdiel medzi hlbokým a ľahkým spánkom.

Oukitel W1
Oukitel W1

Najlepšie na nich je asi cena. Tá neurazí ani tých najnáročnejších zákazníkov. Hodinky totiž stoja len 22,49 €. Pri nákupe stačí zadať kupón PS2961. Treba sa však poponáhľať, hodinky sa predávajú rýchlo a zľava platí len do vypredania zásob.