Úvod Operátori Orange Orange TV sa mení: Dostupná je cez satelit aj internet, takéto sú...

Orange TV sa mení: Dostupná je cez satelit aj internet, takéto sú ceny!

1

Spoločnosť Orange Slovensko spúšťa od včerajšieho dňa vynovenú Orange TV, ktorú bude operátor šíriť cez satelit a tiež cez internetové pripojenie. Satelitná služba bude k dispozícii na celom Slovensku a zákazníci môžu pri jej aktivácii využiť aj vlastnú infraštruktúru a zariadenia.

Operátor zverejnil niekoľko kľúčových informácií a ďalšie sa dozvieme v priebehu zajtrajška. Orange zároveň prezradil ceny satelitnej televízie a možné spôsoby inštalácie, ktoré sú flexibilné.

Orange TV cez satelit

Zákazníci majú pri inštalácii satelitnej televízie od Orange viacero možností. Využiť môžu nielen nové zariadenia a novú infraštruktúru priamo od operátora (set-top box/CA-modul, parabola, satelitný konvertor), ale aj svoje existujúce zariadenia a infraštruktúru.

Ak sú teda zákazníkmi iného satelitného operátora, nový obsah môžu získať ešte rýchlejšie a bez investícií do nových zariadení. K dispozícii je aj kombinovaná možnosť – zákazník môže využiť kombináciu nových zariadení od operátora Orange a svojej existujúcej infraštruktúry alebo použiť vlastné zariadenia a nechať si zriadiť novú infraštruktúru.

orange TV

Inštaláciu Orange TV cez satelit zabezpečí inštalačný technik (pri službe s viazanosťou poplatok 19,90 € pri najnižšom variante Home Basic TV, pri ostatných variantoch služby bezplatne), ale dostupná je prípadne aj tzv. samoinštalácia.

Orange TV cez satelit – cena

Operátor ponúka Orange TV cez satelit v troch balíčkoch. Home Basic TV obsahuje viac ako 16 staníc a stojí 6 EUR mesačne. Home Optimal TV má viac ako 30 TV staníc a stojí 10 EUR mesačne.

Najvyšší rámec Home Premium TV má v ponuke až 45 staníc a zaplatíte zaň 15 EUR.

Orange TV cez internet

Samostatnou službou je Orange TV cez internet. Pre zákazníkov, ktorí nemajú zavedenú optiku alebo nemôžu využiť satelitný príjem signálu, Orange spúšťa službu Orange TV cez internet.

Zákazník ju môže využívať prostredníctvom set-top boxu (Arris VIP 4302) a sledovať ju na svojom televíznom prijímači. Vysielanie môže zároveň sledovať aj cez aplikáciu v tablete a smartfóne, alebo prostredníctvom internetového prehliadača (Chrome) vo svojom notebooku či počítači.

[irp posts=“41650″ ]

Orange TV cez internet je ponúkaná v dvoch režimoch – Basic a Optimal. Prvý stojí 6 EUR mesačne a obsahuje viac ako 16 TV staníc, druhý stojí 10 EUR mesačne a obsahuje viac ako 30 staníc. Všetky ceny sú platné pri 24 mesačnej viazanosti.

Ďalšie podrobnosti týkajúce sa nových služieb Orange prinesieme v priebehu zajtrajšieho dňa.