Úvod Zariadenia Obrovský festival zliav je tu: Nepremeškaj príležitosť a uchmatni si telefón alebo gadget...

Obrovský festival zliav je tu: Nepremeškaj príležitosť a uchmatni si telefón alebo gadget v zľave!

Festival zliav je tu. Nájdeš v ňom desiatky zariadení a gadgetov za skvelé ceny!

0

Predajcovia po celom svete počas roka organizujú niekoľko zaujímavých „zľavových festivalov“. Stačí sa pozrieť na Alzu a jej Black Friday, ktorý sem-tam skutočne zvykne priniesť niekoľko zaujímavých cenových ponúk. Výnimkou nie sú ani čoraz populárnejší čínski predajcovia. Prvým z nich, ktorý spúšťa veľkú akciu je Geekbuying.

Spoločnosť sa rozhodla zakončiť leto vo veľkom štýle. Koniec augusta a začiatok septembra sa tak budú niesť v znamení nízkych cien a časovo obmedzených ponúk.

Tri fázy zliav, najzaujímavejšia už čoskoro

Festival zliav sa eshop rozhodol rozdeliť do troch rôznych fáz. Prvá začala už 22. augusta a spĺňa rolu akéhosi predkrmu pred hlavným kolom. Medzi zaujímavými zariadeniami je napríklad robotický vysávač Xiaomi Xiaowa Plus za 286 € alebo rôzne ďalšie zariadenia.

V hlavnej fáze zliav sú pripravené skutočné chuťovky. Obchod avizuje výraznú zľavu na európsku verziu Xiaomi kolobežky, medzinárodnú verziu Xiaomi Mi Band 3 alebo pokročilý robotický vysávač Xiaomi Roborock S50 s balíčkom príslušenstva.

Ak si chceš uchmatnúť zaujímavé zariadenie a vylepšiť tak svoju výbavu, sleduj túto stránku. Kupóny a zľavy sa aktualizujú priebežne.

Geekbuying má pre svojich fanúšikov ešte jedno prekvapenie. Festival La Tomatina so sebou neprináša len veľa rajčín ale aj veľa možností vyhrať zľavu, 100 dolárový kupón alebo rovno celé zariadenie zadarmo. Stačí sa zapojiť na tomto odkaze.