Úvod Zariadenia Najlacnejšia kamera do auta? Táto stojí len 12 € a ponúka väčšinu funkcií!

Najlacnejšia kamera do auta? Táto stojí len 12 € a ponúka väčšinu funkcií!

Táto kamera do auta má väčšinu najzaujímavejších funkcií a stojí len niečo málo nad 10 €.

6

Prázdniny sú v plnom prúde a áut na cestách neúrekom. S väčším počtom áut v premávke sa zvyšuje aj riziko nehody. Aj preto by ste sa mali čo najlepšie chrániť. Dobrou voľbou môže byť kúpa kamery do auta, ktorá sníma priebeh vašej jazdy.

Ak by ste celý systém chceli vyskúšať, niet lepšej cesty ako kúpiť si lacný model, ktorý dokáže väčšinu toho, čo od kamery potrebujete. Jedna z takto lacných kamier sa volá KKmoon 3 a s našim zľavovým kupónom ju kúpite len za 12,49 €.

KKmoon 3
KKmoon 3

KKmoon 3: Základná výbava, ktorá na začiatok stačí

Cena: 12,49 € | Kupón: PS5255

Kamera je pritom schopná nahrať obraz vo Full HD rozlíšení pri snímkovaní 24 fps. Pri 120-stupňovom zornom uhle sa do záberu dostane celá vozovka, čo je pri dokazovaní, resp. vysvetľovaní prípadného sporu veľmi dôležité. Zariadenia podporuje kodek H.264 a má vstavaný mikrofón aj reproduktor. Videá sa budú ukladať na 32 GB SD kartu, ktorá nie je súčasťou balenia.

KKmoon 3
KKmoon 3

Zadná strana kamery je vybavená 3-palcovým LCD displejom pre rýchlu kontrolu situácie, ktorá sa odohrala. Dobrou správou je aj fakt, že kamera dokáže video nahrávať nepretržite. Jednoducho najstarší záznam prepíše tým najnovším. Nakoniec, výrobca do zariadenia pridal aj senzor pre detekciu pohybu a nezabudol ani na 200 mAh batériu.

Kamera bežne stojí 35,29 eur, no za použitia nášho kupónu PS5255 sa jej cena zníži na 12,49 €.