Úvod Zariadenia Lenovo K5 play pre nenáročných: Obmedzený počet kusov za extra nízku cenu!

Lenovo K5 play pre nenáročných: Obmedzený počet kusov za extra nízku cenu!

0
lenovo K5 play

Obľúbený GearBest uviedol do zľavy smartfón Lenovo K5 play, ktorý ulahodí hlavne menej náročným užívateľom. So zníženou cenou je k dispozícii iba 100 kusov s obvyklým bezplatným doručením do našich končín.

Lenovo K5 play disponuje užívateľmi stále žiadanou veľkou obrazovkou (IPS) s uhlopriečkou 5,7″, ktorá má rozlíšenie 1440 x 720 obrazových bodov. Výkon má na starosti 1,4 GHz osemjadrový procesor Snapdragon 430, ktorému asistuje 3 GB operačná pamäť a 32 GB úložisko.

lenovo k5 play
Lenovo K5 play

Internú pamäť je ale možné rozšíriť o ďalších 128 GB, a to pomocou microSD karty. Zážitky zachytíte duálnym fotoaparátom, ktorý kombinuje dva obrazové snímače s rozlíšením 13 Mpx a 2 Mpx.

TIP: Kompletná špecifikácia Lenovo K5 Play

Predná 8 Mpx kamera poslúži nielen pri selfie, ale aj pri odomykaní smartfónu prostredníctvom technológie rozpoznávania tváre. Napriek nižšej kategorizácii smartfónu nechýba citlivý snímač odtlačkov prstov a prémiový dizajn s nápadnou povrchovou úpravou a zaoblenými hranami pre pohodlnejšiu manipuláciu.

lenovo k5 play

Poteší nové užívateľské prostredie so systémovou navigáciou U-Touch. Virtuálne tlačidlo bolo nahradené intuitívnejšími gestami. Prostredie je postavené na operačnom systéme Android Oreo.

Vzhľadom na skromnejšie výkonnostné pomery nie je prekážkou ani 3000 mAh batéria. V konštrukcii sa tiež nachádza niektorými výrobcami už pochované 3,5 mm audio rozhranie. Škoda iba absencie 800 MHz LTE pásma.

GearBest predáva Lenovo K5 play v obmedzenom počte kusov za necelých 115 EUR, a to aj spolu s darčekom, jednoduchými hodinkami Lenovo Watch 9. Všetky podrobnosti nájdete u predajcu.