Úvod Zariadenia Tento notebook má FHD displej, Windows 10, Intel N4100 procesor. Stojí prekvapivo...

Tento notebook má FHD displej, Windows 10, Intel N4100 procesor. Stojí prekvapivo málo!

Šikovný notebook s prémiovým spracovaním pre základné využitie.

0

Výber nového notebooku dokáže byť stresujúci proces. Vždy ale záleží na tom, čo od neho očakávate. Ak potrebujete notebook na základné, tzv. „kancelárske“ veci, máme pre teba perfektný tip.

Novinka z dielne výrobcu Chuwi, ktorý, povedzme si na rovinu, na Slovensku nie je až tak známy, vyzerá fantasticky. Chuwi je v zahraničí známym výrobcom low-end notebookov, ktoré však ponúkajú perfektný pomer výkonu a ceny. Inak to nie je ani pri modeli Lapbook SE.

Zariadenie ponúka 13,3-palcový IPS displej s Full HD rozlíšením, štvorjadrový procesor Intel Gemini Lake N4100 s jadrami s taktom od 1.1 GHz do 2.4 GHz4 GB LPDDR4 RAM. Nechýba ani 32 GB eMMC128 GB SSD úložisko pre všetky súbory a operačný systém. Súčasťou procesoru je aj vstavaný grafický čip Intel UHD Graphics 600.

Chuwi Lapbook SE
Chuwi Lapbook SE

Notebook ponúka 3,5 mm výstup pre slúchadlá, HDMI slot, slot pre SD karty2x USB 3.0 sloty. Čo sa konektivity týka, spoľahnúť sa môžeš na Bluetooth 4.0WiFi 802.11 b/g/n/ac.

Výrobca tvrdí, že notebook na jedno nabitie vďaka 33,7 Wh batérii vydrží fungovať až 8 hodín, čo sa skvele hodí pre všetko, čo budeš na notebooku robiť. Hovoríme tu hlavne o písaní prác, surfovaní po internete a pod. Lapbook SE nie je určený pre hranie hier.

Chuwi Lapbook SE
Chuwi Lapbook SE

Zariadenie je momentálne v dočasnej zľave, ktorá končí už o 3 dni. Kúpiť si ho môžeš za 295,50 €.