Úvod Zariadenia Alldocube X: 10,5“ 2K AMOLED tablet s Android 8.1 je tu. Jeho cena...

Alldocube X: 10,5“ 2K AMOLED tablet s Android 8.1 je tu. Jeho cena je najväčším prekvapením!

Na Indiegogo je kampaň na jeden z najzaujímavejších tabletov.

0

Sympatický výrobca tabletov a inej spotrebnej elektroniky z čínskeho mesta Šen-čen, Alldocube, pred pár hodinami spustil kampaň na populárnom štartovači Indiegogo.

Ich cieľom je zistiť záujem o pripravovanú novinku, multimediálny tablet, ktorý ponúka azda najlepší pomer ceny a výkonu.

Alldocube X
Alldocube X

Hlavným predajným bodom každého zariadenia je pochopiteľne cena, ktorá sa v prípade Alldocube X pohybuje na úrovni 189 €. To je skvelá čiastka, ktorá ulahodí nejednému záujemcovi. Výrobca ponúka niekoľko balíčkov podľa toho či máš o tablet záujem len ty, ty a tvoj známy alebo rovno 5 známych. Takto vyzerajú ceny:

  • 1x tablet Alldocube X: 189 €
  • 2x tablet Alldocube X: 362 €
  • 5x tablet Alldocube X: 888 €
Alldocube X
Alldocube X

Ak sa teda nájde viac ľudí, ktorí majú záujem obohatiť svoju výbavu o tablet, môžeš ešte viac ušetriť. Ešte spomenieme, že plná cena (po skončení kampane) je až 232 €.

Čo sa výbavy tabletu týka, pripraviť sa môžeš na 10,5-palcový AMOLED displej s rozlíšením 2 560 x 1 600 pixelov a pomerom strán 16:10 (288 ppi). Chýbať nebude ani 8 000 mAh batéria s technológiou rýchlonabíjania, ktorá je schopná dosiahnuť 85 % kapacity aj po 1 000 nabíjacích cyklusoch. O výkon sa postará procesor MediaTek MT81764 GB operačná pamäť RAM.

Viac informácií si môžeš prečítať v článku, ktorý sme publikovali nedávno alebo priamo na webe Indiegogo.