Úvod Výrobcovia Poptel VIDEO: Extrémnymi testami prešiel nový odolný model smartfónu. Dostupný bude aj z EÚ...

VIDEO: Extrémnymi testami prešiel nový odolný model smartfónu. Dostupný bude aj z EÚ skladu

Nový Poptel P9000 Max vyzerá veľmi zaujímavo.

4

Ak hľadáš telefón, ktorého displej hneď ako sa naň zle pozrieš, máme pre teba slušný tip. Volá sa Poptel a aj napriek tomu, že si o tejto firme ešte nepočul, nejde o nováčika. Spoločnosť doteraz navrhovala odolné zariadenia pre niekoľkých klientov, vrátane Oukitel. Ich nový Poptel P9000 MAX sa podľa prvého videa vydaril.

Spoločnosť vznikla už pred desiatimi rokmi a pôsobí na trhoch po celom svete, vrátane Ameriky, Európy, Ázie a Afriky. Cieľom firmy je ponúknuť ľuďom perfektne vybavený smartfón pripravený na využitie všade po svete. Nechýba preto napríklad podpora globálnych LTE frekvencií.

Ako už názov zariadenia napovedá, Poptel P9000 MAX disponuje obrovskou, 9 000 mAh batériou, ktorá v režime standby vydrží telefón živiť 2 mesiace. Pri aktívnom používaní vraj vydrží 46 hodín video a 5 dní klasických hovorov.

Zariadenie disponuje certifikáciou IP68, čo znamená, že je odolné voči vode a prachu. Okrem toho sa však môžete tešiť aj na odolnú konštrukciu, ktorá odolá aj pádom. Väčšina odolných smartfónov neponúka smart funkcie, no v Poptel P9000 MAX nechýba podpora NFC či spätného nabíjania cez OTG, vďaka čomu môžeš nabiť napríklad kamarátov telefón.

To, že ide o perfektný nástroj hlavne pre chodenie do prírody svedčí aj zabudovaná LED žiarovka, ktorá je podstatne výkonnejšia než klasické LED blesky.

Od budúceho týždňa bude Poptel P9000 MAX dostupný aj z EÚ skladu. Ak sa ti však zapáčil natoľko, že ho chceš už teraz, kúpiť si ho môžeš s 20 % zľavoueshopu GearBest. Pozor, akcia končí 18. júla. Novinky z dielne Poptel môžeš sledovať aj na Facebooku.