Úvod Výrobcovia Xiaomi TIP: Aj za málo peňazí sa dá vylepšiť výbava! Tieto Xiaomi gadgety...

TIP: Aj za málo peňazí sa dá vylepšiť výbava! Tieto Xiaomi gadgety ti nemôžu chýbať

Xiaomi vyrába skvelé zariadenia, ktoré jednoznačne stoja za pozornosť. Dnes sme vybrali dve, ktoré nás zaujali najviac.

0
Xiaomi Jessis
Xiaomi Jessis

Xiaomi pokračuje v navrhovaní zariadení, ktoré so sebou prinášajú zaujímavý dizajn, šikovnú funkcionalitu a veľmi príjemnú cenu. Taký je aj príbeh dnešných dvoch gadgetov, na ktoré sme narazili.

Xiaomi Mi WiFi Router 4Q
Xiaomi Mi WiFi Router 4Q

Xiaomi Mi WiFi Router 4Q

Cena: 20,49 € | Kupón: JUPAS07

Prvým zo zariadení je zástupca novej generácie routerov od Xiaomi, Mi WiFi Router 4. Volá sa Mi WiFi Router 4Q a ponúka neprehliadnuteľný dizajnšikovné funkcie. Router meria 200 x 134,86 x 178,98 mm a disponuje troma všesmerovými anténami, ktoré signálom pokryjú celý byt.

Router poháňa procesor Qualcomm QCA9561 s jadrami s taktom 775 MHz64 MB RAM. Neznie to ako veľa, no na router, ktorého cena atakuje hranicu 20 € je to viac než dosť. Router samozrejme má aj svoje obmedzenia.

Xiaomi Mi WiFi Router 4Q
Xiaomi Mi WiFi Router 4Q

Využíva len single-band Wi-Fi 802.11n3×3 MIMO s maximálnou teoretickou rýchlosťou do 450 Mbps. Vo vybavení routeru ďalej nájdeš 2x LAN port do 100 Mbps1x WAN, taktiež do 100 Mbps.

Router bežne stojí 22,69 €, vďaka kupónu JUPAS07 však môže byť tvoj za 20,49 €.

Xiaomi Jessis
Xiaomi Jessis

Xiaomi myška so snímačom odtlačkov prstov

Cena: 33,49 € | Kupón: JUPAA27

Zaujímavejšie vyzerá Xiaomi myška, ktorá ponúka zabudovaný snímač odtlačkov prstov. Práve na notebookoch sa často objavuje snímač odtlačkov, ktorý ti jednoducho umožní odomknúť svoje zariadenie bez zadávania hesla. Pri desktopoch to tak často nevidíme, no určite by bolo super ak by sme mali k dispozícii riešenie, ktoré to dokáže.

A veru, že máme. Xiaomi totiž predstavil myšku s názvom Xiaomi Jessis, ktorá síce nie je bezdrôtová, stále však ponúka dosť zaujímavých funkcií na to, aby stála za povšimnutie. Myška momentálne stojí 33,49 € (zadaj kupón JUPAA27), za čo dostaneš kompaktnú myšku s DPI 1600, vážiacu len 105 gramov.

Xiaomi Jessis
Xiaomi Jessis

Xiaomi Jessis ponúka bezpečnostnú certifikáciu Microsoft, takže o zabezpečenie svojich odtlačkov sa báť nemusíš. Ak ťa teda zaujala, mrkni na ňu v eshope. Za takúto cenu sa bude predávať už len do 20. júla.