Úvod Tlačová správa Tesco Mobile prináša výborné správy: Dátové balíčky budú lacnejšie!

Tesco Mobile prináša výborné správy: Dátové balíčky budú lacnejšie!

1
Young woman typing a message on the phone

Značkový mobilný operátor, Tesco Mobile, sa rozhodol, že dnešným dňom zníži cenu troch mesačných balíčkov dát až o 25 %. Vyplýva to z tlačovej správy operátora.

Tesco Mobile zlacňuje balíčky dát pre majiteľov predplatnej karty Bodka. Ceny sa znížili o 25 %, čo znamená, že za najnižší balíček 500 MB dát namiesto 4 eur zaplatíš len 3 eurá. Za nižšiu cenu kúpiš aj balíček 1,5 GB dát, ktorý po novom stojí 6 eur (predtým 8 eur) a balíček 3 GB dát za 9 eur (predtým 12 eur).

„Novými cenami dátových balíčkov sme chceli potešiť našich zákazníkov, ktorí využívajú internetové surfovanie vďaka rýchlej 4G sieti čoraz intenzívnejšie. Chceme, aby bol pre nich internet s Tesco mobile dostupnejší, či už ho využívajú na čítanie správ, kontakt s priateľmi alebo na sledovanie videí či sťahovanie aplikácií. Vďaka ešte výhodnejším cenám tak zákazník môže napríklad pri balíčku Internet1500 ročne ušetriť až 24 eur,“ uviedol Alexander Vlčko, marketingový manažér Tesco mobile.

Zníženie cien dátových balíčkov Tesco mobile

  • Internet500 zo 4 eur na 3 eur mesačne
  • Internet1500 z 8 eur na 6 eur mesačne
  • Internet3000 z 12 eur na 9 eur mesačne

Operátor upozorňuje, že neminuté dáta sa budú, podobne ako doteraz, prenášať do ďalšieho mesiaca. Zmenou prechádza aj služba Internet na deň, ktorá po novom za 0,50 eura na deň ponúkne namiesto 200 MB už 300 MB dát. „Teší nás, že zákazníci využívajú internet čoraz viac, a preto im chceme naservírovať náležitú porciu dát. V prepočte na pomyselný megabajt surfujú pritom ešte výhodnejšie ako doteraz,“ vysvetlil Alexander Vlčko.