Úvod Novinky Telekom do ponuky DIGI Sport vracia futbalovú ligu Serie A

Telekom do ponuky DIGI Sport vracia futbalovú ligu Serie A

0

Najväčší slovenský operátor, Slovak Telekom, ohlásil návrat jeden z TOP futbalových líg, Serie A, na obrazovky. Vďaka strategickej akvizícii ju získal na tri ďalšie ročníky. Oznámenie prichádza len pár týždňov pred spustením Orange Sport.

Ťahúňom sledovanosti Serie A majú byť Slováci, ktorí v lige hrajú, a to hlavne Hamšík, Škriniar či ďalší. V talianskej lige samozrejme hrajú aj českí futbalisti.

České farby v Serii A by mali hájiť Patrik Schick, Jakub Jankto, Antonín Barák, Ladislav Krejčí, Martin Graiciar a Stefan Šimič, tie slovenské Milan Škriniar, Marek Hamšík, Norbert Gyömbér, Martin Valjent, David Hancko a Samuel Mráz. Navyše na svoju šancu čaká v juniorských tímoch aj viacero mladíkov,“ láka Telekom.

Už koncom tohto leta

Serie A začne už koncom tohto leta, fanúšikovia futbalu sa tak môžu tešiť na slušnú dávku zápasov a s nimi spojených zápletiek.

To však nie je všetko, DIGI má pripravenú ďalšiu novinku, ktorú nám oznámi už budúci stredu, 11. júla o 13:00. Môžeš byť pri tom aj ty, stačí sledovať DIGI Sport web a Facebook.