Úvod Zariadenia Slabá WiFi? Rozšír pokrytie zosilňovačom Xiaomi Amplifier Pro!

Slabá WiFi? Rozšír pokrytie zosilňovačom Xiaomi Amplifier Pro!

4
xiaomi amplifier pro
Xiaomi Amplifier Pro

Nedostatočné pokrytie WiFi signálom je pomerne bežným problémom rozsiahlejších domácností a kancelárií. Bežný domáci router nedokáže pokryť dostatočne silným signálom vzdialené miestnosti alebo napríklad terasu pred rodinným domom.

Tento problém najlepšie vyrieši nový router s výkonnejším vysielačom, ktorý však býva drahší. Ekonomickejšiu, no stále kvalitnú alternatívu predstavuje tzv. extender, zosilňovač WiFi signálu. Ten pripojíte k zdroju elektrickej energie a následne k vašej existujúcej WiFi sieti.

Takto pracuje aj extender Xiaomi Amplifier Pro, ktorý pošle bezdrôtový internetový signál do každého kúta vašej domácnosti. Maximálna priepustnosť 300 Mbps postačí aj náročnejším užívateľom. 2,4 GHz signál je šírený pomocou 2×2 dBi antén.

Xiaomi

Inštaláciu zvládne aj úplný laik. Stačí pomocou aplikácie zosnímať QR kód, ktorý spustí proces automatickej aktualizácie a inštalácie. Zosilňovač od Xiaomi môže byť váš iba za 10,15 EUR.

Stačí využiť kód so zľavou u online predajcu Cafago, ktorý ho bežne predáva za 15,30 EUR. Pri objednávke stačí zadať kód s textom JUPAS09 a nižšia cena je na svete. Pozor, kód stratí platnosť 20 júla.

Po ruke máme ešte jeden kód so zľavou, ktorý patrí ručnému čističu Xiaomi SWDK. Sací výkon 6000Pa si poradí s akoukoľvek nečistotou, dokonca aj so škodlivými organizmami. V zariadení sa totižto nachádza UV žiarič, ktorý ich svojim ultrafialovým svetlom zlikviduje.

Xiaomi

Vďaka bezdrôtovej prevádzke s výdržou na jedno nabitie 2,5 hodiny pohodlne vyčistíte každú dôležitú časť domácnosti. Výkonný motor s vysokými otáčkami nie je hlučný. Maximálna hlasitosť predstavuje 65dB.

Čo sa týka ceny, kód so zľavou JUPAS10 ju vie stiahnuť na 75,99 EUR z pôvodných 98,79 EUR. Aj táto zľava platí iba do 20 júla.