Úvod Výrobcovia Samsung Samsung dobieha konkurenciu: Vraj pracuje na hernom smartfóne

Samsung dobieha konkurenciu: Vraj pracuje na hernom smartfóne

0

Spoločnosť Samsung chce dohnať konkurenciu, ktorá už stihla predstaviť svoj mobilný telefón pre náruživých hráčov. Veľa informácií momentálne nevieme, no všetko naznačuje tomu, že pôjde o špičkový hi-tech stroj, na akom si zgustnú tí najnáročnejší.

Vyplýva to z tvrdení relatívne dôveryhodného zdroja, pretože má za sebou už niekoľko neskôr overených únikov. Ide o profil MMDDJ_ zo sociálnej siete Twitter a jeho nový príspevok, kde celému svetu prezradil, že „Samsung pracuje na hernom smartfóne“.

Samozrejme, podobný krok sa aj dá vzhľadom k aktuálnej situácii v mobilnom priemysle očakávať. Konkurencia juhokórejského výrobcu svoje herné kúsky už veselo predáva a ľudia o ne prejavujú celkom slušný záujem. Stojí za tým najmä rozkvet battle royale titulov ako PUBG Mobile, ktoré sú dnes obrovským hitom.

Hardvérovú výbavu novinky z dielne spoločnosti Samsung zatiaľ absolútne nepoznáme. Ešte sme o nej totiž nepočuli. Je však možné očakávať pokročilý high-end čipset Snapdragon 845 s manuálne vyladeným výkonom, sofistikované vodné chladenie, ozrutnú uhlopriečku a aj vyššiu obnovovaciu frekvenciu obrazovky v štýle Razer Phone. Predstavenie by mohlo prebehnúť počas podujatia MWC 2019.