Úvod Zariadenia Robotický vysávač Xiaomi Mijia 2. generácie skladom v Nemecku. Cena je výborná!

Robotický vysávač Xiaomi Mijia 2. generácie skladom v Nemecku. Cena je výborná!

0
xiaomi mijia
Xiaomi Mijia

Inteligentný poloautomatický vysávač má v portfóliu čínske Xiaomi už dlhšie. Prvá generácia zožala úspech a preto nikoho neprekvapuje, že sa na trh dostala aj druhá generácia, ktorá je ešte výkonnejšia. 

Rad inteligentných produktov pre domácnosti Xiaomi Mijia rozšíril robotický vysávač Roborock S50. Výrobca ho vybavil až 13-timi senzormi, ktoré sa vysporiadajú s každou miestnosťou či obytnou plochou.

Roborock S50 prejde aj oblasti pod nábytkom, napríklad sedačkou, poradí si s nečistotou v rohoch a problém mu dokonca nerobia ani vlasy či zvieracia srsť. Vysávač rozpozná podklad, ktorý čistí, a pri hustom koberci dokáže automaticky zvýšiť výkon pre čo najdokonalejšiu čistotu.

Xiaomi Mijia
Xiaomi Mijia

Zariadenie váži 3,5 kilogramu, meria 35 x 35 x 9,6 cm a poháňa ho 5200 mAh akumulátor. S nabíjaním si starosti robiť nemusíte. Pri nízkej kapacite batérie sa vysávač automaticky pripojí na nabíjačku, ktorú umiestníte niekde v miestnosti.

Ako inak, Roborock S50 môžete ovládať pomocou vášho smartfónu. Stačí nainštalovať aplikáciu a ovládanie máte v ruke. V aplikácii uvidíte všetky podrobnosti o prevádzke, mapu miestnosti, ktorú vysávač prešiel, a nastavíte si plán automatického vysávania.

Xiaomi Mijia
Xiaomi Mijia

Robotický vysávač môže pokojne pracovať keď nie ste doma. Opatrí by sme boli iba pri domácich zvieratách, ktoré si s novým technologickým obyvateľom domácnosti nemusia rozumieť.

Xiaomi Mijia Roborock S50 2. generácie v medzinárodnej verzii začal TomTop predávať v rámci svojho skladu v Nemecku, čiže v EU. Uvádzacia ponuka sa týka iba 500 kusov, pričom je zatiaľ predaných 129 zariadení.

Cena nepresahuje 361,61 EUR, čo je v porovnaní s obdobne výkonnou konkurenciou očakávane menej. Doručenie do ostatných európskych krajín vrátane tej našej je bezplatné a trvá pár krátkych dní. Všetky detaily nájdete na stránke online predajcu TomTop.