Úvod Zariadenia Honor Note 10 v edícii Rolls Royce môže stáť až takmer 1300...

Honor Note 10 v edícii Rolls Royce môže stáť až takmer 1300 EUR

0
rolls royce
pxhere.com

Čínsky výrobcovia smartfónov majú očividne radi vozidlá prémiových značiek. Spojiť svoj smartfón so značkou prémiovej automobilky má svoje čaro, čo sme už videli. Najnovšie označenie sa môže týkať očakávaného modelu Honor Note 10.

Honor Note 10 podľa slov prezidenta spoločnosti vyvíjali dva roky. Oficiálne predstavenie je na spadnutie a očakáva sa, že novinka absolvuje premiéru niekedy začiatkom augusta. Načasovanie korešpondujúce s predstavením kórejského modelu Galaxy Note 9 určite nie je náhodné.

Honor je dcérskou značkou spoločnosti Huawei, pod ktorou sú produkované cenovo atraktívne inteligentné mobilné telefóny. Mnohí v značke Honor vidia priamu konkurenciu pre Xiaomi.

O to zvláštnejšie vyzerá avizované spojenie so značkou, za ktorou sa ukrývajú extra drahé, luxusné, no kvalitné vozidlá Rolls Royce. Existenciu špeciálnej verzie udala snímka, ktorá zobrazuje farebné prevedenia nového modelu. Hrdé logo Rolls Royce sa vyníma na zrkadlovo striebornej verzii modelu Honor Note 10.

honor note 10
Prevedenia pre Honor Note 10 – nenápadné aj extravagantné

Honor Note 10 má mať 6,9-palcový displej s QHD+ rozlíšením, poháňať ho má vlajkový čipset Kirin 970, operačná pamäť s kapacitou 6 GB, 128 GB úložisko či masívna batéria s kapacitou 6000 mAh.

Nie je známe, či bude potencionálna Rolls Royce edícia výnimočná aj po stránke výbavy. Hádali by sme použitie snímača odtlačkov, ktorý by sa nachádzal priamo v displeji. Niečo podobné sme totižto videli pri Porsche edícii Huawei Mate RS, ktorý má rovno dva snímače odtlačkov – jeden na obvyklom mieste zadnej strany, druhý priamo v displeji.

honor note 10

Mimochodom, Huawei (a Honor) nie je jediným čínskym výrobcom, ktorému sa páči spojenie so značkou prestížnej automobilky. Oppo vsadil na Lamborghini edíciu svojho vlajkového modelu Find X, ktorý už bez tak zaujal v súčasnosti nevídanou výsuvnou konštrukciou.

Bežný Honor Note 10 zatiaľ postráda jeden z najdôležitejších „parametrov“, a to oficiálnu cenu. Až tá rozhodne o prípadnom trhovom (ne)úspechu. Rolls Royce verzia môže podľa zdrojov stáť až takmer 1300 EUR.