Úvod Výrobcovia Honor Honor sa chystá predstaviť Note 10. Bude mať 6,9″ AMOLED displej

Honor sa chystá predstaviť Note 10. Bude mať 6,9″ AMOLED displej

0

Dcérska spoločnosť giganta Huawei má v plánoch predstaviť lepšiu a väčšiu verziu populárneho smartfónu Honor 10. Novinka sa vraj bude volať Note 10 a v zozname jej technickej špecifikácie vynikne predovšetkým ozrutná uhlopriečka.

Značnú časť prednej strany konštrukcie podľa čerstvých informácií z webu GSMArena zaberie až 6,9-palcový zobrazovací panel. Pôjde o OLED technológiu a to je asi tak všetko, čo v týchto dňoch vieme. Čínskym internetom totiž koluje celkom dôveryhodne vyzerajúca fotografia, kde niekto zachytil balenie záhadného modelu s kódovým označením Ravel.

Honor predstavil rozmernejšie prevedenie jeho vlajkovej lode ešte v roku 2016, no odvtedy ostalo ticho. Po dvoch rokoch sa preto môžu veci s celkom slušnou pravdepodobnosťou konečne zmeniť a my vďaka tomu uvidíme generačného nástupcu za Note 8. Naznačil to dokonca aj sám prezident spoločnosti.

Zhao Ming-George zverejnil na sociálnej sieti Weibo niečo, čo vyzerá ako väčší Honor 10. Smartfón navyše i vychválil, pretože sa vraj drží dobre aj napriek veľkému displeju. Všetko teda nasvedčuje tomu, že ho máme jedinečnú príležitosť vidieť ešte pred samotným predstavením, ku ktorému môže dôjsť v priebehu nadchádzajúcich týždňov.