Úvod Novinky Galaxy S10 môže mať snímač na nezvyčajnom mieste. Nemusí to byť v...

Galaxy S10 môže mať snímač na nezvyčajnom mieste. Nemusí to byť v displeji

0
Koncept technobezz.com

Nedávne informácie od niekoľkých zdrojov sa zhodujú. Samsung má začiatkom budúceho roka predstaviť celkom 3 rôzne modely Samsung Galaxy S10. Spoločnosť má okrem nástupcov Galaxy S9Galaxy S9+ predstaviť aj lacný variant.

Práve ten má ponúknuť „len“ 5,8-palcový Infinity Displej, zatiaľ čo zvyšné dva modely majú disponovať 6,26,44-palcové panely.

Otázka snímača odtlačkov prstov

Samsung má pri jubilejnom Samsung Galaxy S10 predstaviť aj svoje riešenie pre snímač odtlačkov prstov zabudovaný priamo v displeji. Vyzerá to však tak, že takýmto snímačom majú byť vybavené len dva drahšie modely. Ten najlacnejší by ho mal mať na boku zariadenia.

Podobné miesto pre uloženie snímača odtlačkov prstov si vybrali aj niektorí výrobcovia ako napríklad Sony. Najlacnejší Galaxy S10 nemá disponovať zakriveným displejom, vďaka čomu sa mu na bočný rámik senzor zmestí bez väčších problémov. Či to bude mať dobrú odozvu u zákazníkov zistíme až po príchode telefónu na trh.

Samsung ešte stále nepotvrdil dátum predstavenia novinky, no my očakávame, že to bude počas MWC 2019 v Barcelone. Počas CES 2019 v Las Vegas by zas mohlo dôjsť k predstaveniu skladacieho Galaxy X.