Úvod Zariadenia Výkonný 4K TV BOX H96 PRO+ skladom v Európe s dvojcifernou cenovkou!

Výkonný 4K TV BOX H96 PRO+ skladom v Európe s dvojcifernou cenovkou!

Smart TV z každej obrazovky.

0
H96 PRO+

H96 PRO+ ako osvedčený TV box dokáže premeniť každý obyčajný monitor alebo televízor na inteligentné zariadenie. TV box jednoducho pripojíte k internetu a televízoru, čo podstatne rozšíri jeho funkcie.

TV box H96 PRO+ patrí k tým lacnejším, čo je ale momentálne výhodou. Malá krabička dokonca podporuje ultra jemné 4K rozlíšenie pri kódovaní H.265 a VP9. K internetu ju pripojíte pomocou vstavanej WiFi technológie alebo fyzicky, cez ethernetový kábel.

Pre pripojenie k televízoru alebo k monitoru zase môžete zvoliť HDMI rozhranie. Nechýbajú dva USB porty pre pripojenie externých médií alebo ďalšieho príslušenstva. Bluetooth zase poslúži pri pripojení bezdrôtovej klávesnice alebo myši.

Na televízore môžete pomocou nich prehliadať internetové stránky, ovládať sledovanie filmov, fotografií alebo pracovať s aplikáciami. Obchod Google Play vám do 16 GB internej, ale rozšíriteľnej pamäte umožní nainštalovať YouTube, Netflix a ďalší obsah. Súčasťou softvéru je aj výborná multimediálna aplikácia KODI.

H96 PRO+

TV Box poháňa operačný systém Android 7.1, ktorého užívateľské prostredie je špeciálne prispôsobené pre veľké obrazovky. Systém tak, samozrejme, podporuje všetky známe aj menej známe obrazové a zvukové formáty vrátane HDR 10, AVI, MP3, MP4 a tak podobne.

V balení sa okrem samotného boxu nachádza HDMI kábel, diaľkový ovládač, manuál a adaptér pre napájanie. Tomtop tento TV BOX predáva prostredníctvom svojho francúzskeho skladu za cenu nižšiu ako 50 EUR. Doručenie na Slovensko je podľa predajcu bezplatné a rýchle – trvá 2 až 4 dni.

H96 PRO+

Na jednu objednávku je možné kúpiť maximálne 10 kusov zariadení. Podstatnejšia je ale obmedzená dostupnosť čo do celkového počtu kusov. Detaily nájdete na TU, na webe tomtop.com.