Úvod Zariadenia Preži leto ako pán: Xiaomi ventilátor prináša pokrokové technológie!

Preži leto ako pán: Xiaomi ventilátor prináša pokrokové technológie!

Inteligentný ventilátor sa hodí do každej modernej domácnosti.

27
Xiaomi ventilátor
Xiaomi ventilátor

Leto je oficiálne v plnom prúde a aj keď to tak teraz úplne nevyzerá, určite má pre nás pripravenú nejednu teplotnú vlnu. Obchody sú plné riešení ako spríjemniť teplo, ktoré sa občas nedá vydržať. Obľúbeným riešením sú klasické ventilátory, ktoré sa nájdu v snáď každej domácnosti.

Čo však ak by ste zobrali klasický ventilátor a vybavili ho najmodernejšou technológiou? Presne na to sa zameral čínsky výrobca Xiaomi. Ich nový inteligentný ventilátor je prešpikovaný technologickou výbavou, ktorá poteší nejedného fanúšika inteligentnej domácnosti.

Optimalizovaný pre čo najväčší komfort

Ventilátor Xiaomi ponúka 7 lopatiek, vďaka čomu je optimalizované prúdenie vzduchuhlasitosť. Cez aplikáciu Xiaomi Mijia si vieš vybrať zo 100 rôznych úrovní intenzity. Čo je však ešte lepšie, ventilátor je extrémne tichý, vďaka čomu ho môžeš nechať zapnutý aj počas noci.

Xiaomi ventilátor
Xiaomi ventilátor je nabitý technológiami.

Otáčanie hlavy ventilátora si môžeš nastaviť na 30, 60, 90 alebo 120 stupňový uhol, teda presne podľa toho, čo v danej chvíli potrebuješ. Samotný výkon ventilátora výrobca ohodnotil na 20 metrov kubických za sekundu, čo vôbec nie je zanedbateľné. To všetko pri hlasitosti, ktorá pri maximálnom výkone neprekračuje úroveň 60 dB.

Aj na batériu

Ventilátor má v sebe zabudovanú 2 800 mAh batériu, čo z neho robí perfektnú voľbu pre tých, ktorí nechcú mať po byte naťahané káble. Pri najnižšom nastavení dokáže fungovať až 500 hodín. Pri maximálnom zas okolo 12 – 16 hodín. Samozrejme, používať ho môžeš aj vtedy keď je pripojený k sieti.

Xiaomi ventilátor
Xiaomi ventilátor má aj vstavanú batériu. Dokáže sa pripojiť k telefónu.

Ak ťa ponuka zaujala, ventilátor môže byť tvoj za 121,80 €, pri objednávke ale nezabudni zadať kupón GBJUNEZT29. GearBest ti ho pošle za 2,95 €, pričom DPH pri doručení nebudeš doplácať.