Úvod Výrobcovia Xiaomi Koniec nudnému vysávaniu: Xiaomi tyčový vysávač je výkonný aj elegantný

Koniec nudnému vysávaniu: Xiaomi tyčový vysávač je výkonný aj elegantný

Xiaomi vyrába všetko. Aj tyčový vysávač.

3

Inteligentnú domácnosť nemusia tvoriť len smartfóny, tablety či svetlá. Práve naopak, oveľa viac komfortu človeku prinesú aj tak bežné veci ako vysávač. O to viac ak sú prešpikovaný zaujímavým vybavením a svoju funkciu na rozdiel od zastaralých kúskov plnia na „110 %“.

Pekným príkladom je aj tyčový vysávač od Xiaomi s označením Xiaomi ROIDMI Wireless Vacuum Cleaner, ktorý v sebe skrýva nejedno prekvapenie. Jeho základ tvorí sací systém Dragon Duct schopný nasať 1 100 litrov vzduchu za minútu. Vysávač je tichý aj pri takomto výkone. Podľa meraní spoločnosti dosahuje hlasitosť len 75 dB.

Vysávač Xiaomi ROIDMI
Vysávač Xiaomi ROIDMI

Štyri filtračné vrstvy

Vnútri vysávaču sa skrýva špeciálny filtračný systém, ktorý pozostáva zo štyroch vrstiev. Ten dokáže efektívne odfiltrovať prach a iné malé čiastočky až do PM 0.3.

Zariadenie na jedno nabitie vydrží fungovať až 55 minút, čo zaručuje dosť šťavy na povysávanie približne 350 metrov štvorcových. Zaujímavým doplnkom je aj vstavané LED svetlo so senzorom priamo na hlave vysávača. Svetlo sa zapne automaticky vtedy, keď s vysávačom zájdeš do tmavších kútov bytu či domu ako napríklad pod pohovku.

Vysávač Xiaomi ROIDMI
Vysávač Xiaomi ROIDMI

Samozrejme aj aplikácia

Vzhľadom na to, že ide o Xiaomi zariadenie môžeš počítať s prepojením s aplikáciou ROIDMI. Cez ňu ťa vysávač dokáže upozorniť, že má plnú nádobu na prach, koľko batérie mu ostáva alebo či je čas vymeniť filtre.

Čo sa ceny týka, tam je to taktiež veľmi príjemné. Vysávač v overenom obchode stojí 287,10 €. Vďaka poštovnému s názvom „EU Express“ pri doručení neplatíš DPH. Samotné poštovné pritom stojí len 3,39 €. GearBest tvrdí, že ti je vysávač schopný doručiť za 8-18 pracovných dní.

roidmi-vysavac-4
roidmi-vysavac-7
roidmi-vysavac-6
roidmi-vysavac-3
roidmi-vysavac-2
roidmi-vysavac
roidmi-vysavac-5