VIDEORECENZIA Honor 10: Najväčšie prekvapenie roka?

0

Honor 10 je novinka z dielne dcérskej spoločnosti Huawei, ktorá na trh prináša veľkú porciu zaujímavých funkcií za rozumnú cenu.

Ja som telefón testoval približne 2 týždne, počas čoho mi Honor 10 ukázal, v čom je dobrý a v čom zas horší. Ak sa chceš dozvedieť či sa doň oplatí vraziť 439 €, sleduj video!

Honor 10: Verdikt v skratke

Honor 10 je luxusná voľba pre tých, ktorí nechcú dávať za vlajkovú loď 800 a viac eur. Honor ako firma síce nie je na poli smartfónov inovátorom (na to tu je materský Huawei), prináša však všetky moderné funkcie, o ktoré je záujem. Nádherný dizajn umocňuje kvalitné spracovanie a solídna výbava hodná vlajkovej lode.

Nie je náhoda, že som Honor 10 zaradil do výberu TOP vlajkových lodí, ako aj do výberu telefónov s cenou okolo 400 €. Je to akýsi obojživelník, ktorý je schopný konkurovať nielen najdrahším a najvýkonnejším top modelom, ale svojou cenou aj telefónom, ktoré sa mu ani zďaleka nerovnajú.

Ak teda chceš poriadny telefón, ktorý ti po pár mesiacoch nebude na príťaž a nechceš míňať veľa peňazí na iPhone XHuawei P20 Pro či Galaxy S9, Honor 10 je skvelá voľba.

Ak zháňaš namakaný fotomobil, ktorý odfotí nádherný záber takmer v každej situácii, hľadať budeš musieť inde. Honor 10 však fotí solídne a drvivej väčšine ľudí to bude stačiť. Dovolím si dokonca tvrdiť, že v cenovej relácii okolo 400 eur veľa lepších riešení neexistuje.