Úvod Tlačová správa Ulefone spúšťa veľké zľavy k majstrovstvám vo futbale

Ulefone spúšťa veľké zľavy k majstrovstvám vo futbale

Tlačová správa.

0

Majstrovstvá sveta vo futbale sú vo svete veľkou vecou. Každé štyri roky sa stretnú nielen skalní fanúšikovia, ale aj ľudia, ktorí fandia príležitostne. Obrovskú sledovanosť využívajú spoločnosti zo všetkých krajín, čo je aj prípad Ulefone.

Firma si pripravila niekoľko zaujímavých súťaží a možností vyhrať či už nový smartfón, príslušenstvo alebo slušnú zľavu na niektoré z ich zariadení.

Ulefone Power 5
Ulefone Power 5

Výrobca láka hlavne na Ulefone Power 5, ich novinku, ktorú môžeš počas trvania turnaja získať zadarmo. Stačí ak svoj email a obľúbený tím nahlásiš na ich webe a šťastie môže padnúť práve na teba. Ako sa hovorí, kto nehrá, nevyhrá.

Ulefone X
Ulefone X

Ak ťa Ulefone 5 neláka, šťastie môžeš skúsiť s Ulefone X, bezrámčekovým modelom, na ktorý môžeš získať slušnú zľavu. Opäť, stačí ak svoj email zadáš na webe Ulefone a obratom ti môže prísť zľavový kód na telefón, ktorý je momentálne v zľave.

Výrobca priebežne spúšťa viac a viac zaujímavých spôsobov ako vyhrať zariadenia, zľavu na zariadenia alebo príslušenstvo. Odporúčame aby si ich sledoval napríklad na ich Facebooku. Viac informácií sa dozvieš na webe Ulefone.