Úvod Výrobcovia Ulefone Ulefone X: Zatiaľ najlepšia kópia iPhone X?

Ulefone X: Zatiaľ najlepšia kópia iPhone X?

Tlačová správa.

1
Ulefone X
Ulefone X

Apple iPhone X síce nebol prvý smartfón s výrezom v displeji, po jeho predstavení sa však s podobnými riešeniami akoby vrece roztrhlo. Najnovším prírastkom do rodiny iPhone X klonov je chystaný Ulefone X.

Zariadenie ponúka 5,85-palcový displej, ktorého veľkosť pri tak tenkých rámčekoch patrí medzi jedny z tých obľúbenejších a jednoduchších pre narábanie. Ako príklad si stačí zobrať napríklad Honor 10, ktorý ponúka podobné rozmery. Pri Ulefone X samozrejme nechýba pomer strán 18,9:9, vďaka čomu je zariadenie užšie a vyššie.

Ulefone X
Ulefone X

Zadná strana je prekrytá sklom, čo je podľa výrobcu veľkou výhodou, keďže cez sklo sa jednoduchšie šíri Wi-Fi, 4G a Bluetooth signál. Telefónu nechýba bezdrôtové nabíjanie štandardu Qi, čo znamená, že je kompatibilné so všetkými nabíjačkami výrobcov tretích strán.

Ulefone X
Ulefone X

Vo výbave ďalej nájdeš procesor Mediatek MT6763, 4 GB operačnej pamäte RAM, 64 GB úložisko, 3 300 mAH batériu, 16 Mpx + 5 Mpx zadný a 13 Mpx predný fotoaparát, snímač odtlačkov prstov a Android 8.1 Oreo.

Ulefone X
Ulefone X

Všetky ďalšie informácie sa dozvieš na oficiálnom webe výrobcu. Ak sa ti však telefón páči natoľko, že by si si ho chcel predobjednať, môžeš tak spraviť cez Aliexpress. Ulefone X sa koncom júna začne predávať za približne 154 €.