Úvod Novinky Tento telefón si kupujú tisícky ľudí, no na Slovensku ho takmer nepoznajú....

Tento telefón si kupujú tisícky ľudí, no na Slovensku ho takmer nepoznajú. Čo je zač?

3
Nubia Z17 lite
Nubia Z17 lite je medzi ľuďmi populárny smartfón.

Leto je v plnom prúde, a preto sa predajca Geekbuying rozhodol spustiť akciovú ponuku na výborný kúsok technológie s názvom Nubia Z17 Lite.

Cena smartfónu aktuálne predstavuje 146,41 EUR, čo je v porovnaní s cenou počas zimy, keď sa bežne predával za vyše 230 € poriadny rozdiel.

Akciovú ponuku môžete využiť ešte dva dni, preto dlho neváhajte. Čo však tento smartfón ponúka?

ZTE Nubia Z17 Lite určite zaujme elegantným dizajnom, ktorý tvorí kovová konštrukcia a decentné červené orámovanie domovského tlačidla a duálneho fotoaparátu na zadnej strane. Ten disponuje kombináciou 13 Mpx rozlíšení a označením SONY IMX258. Čo sa týka kamery na čele zariadenia, tá pochádza z dielne Samsung a disponuje 16 Mpx rozlíšením.

Zobrazovací panel bol vybavený štandardnou 5,5-palcovou uhlopriečkou, Full HD rozlíšením, ochranným sklom Gorilla Glass a úzkymi rámikmi na bočných stranách. V jeho útrobách tiká osemjadrový procesor Snapdragon 653 s jadrami taktovanými na 1,95 GHz a 1,4 GHz. Jeho výkonu tiež pomáha aj veľká, 6 GB operačná pamäť, 64 GB úložisko bez možnosti externého rozšírenia či grafický čip Adreno 510.

Súčasťou výbavy je samozrejme aj 3 200 mAh batéria, snímač odtlačkov prstovAndroid 7.1 Nougat s vlastnou nadstavbou Nubia UI 5.0 či podpora LTE, avšak s absenciou 800 MHz pásma.

Smartfón ZTE Nubia Z17 lite nájdete na stránke predajcu Geekbuying.