Úvod OnePlus OnePlus 6 OnePlus má poriadny dôvod na úsmev: 1 milión zariadení predal za rekordný...

OnePlus má poriadny dôvod na úsmev: 1 milión zariadení predal za rekordný čas!

0
oneplus 6
OnePlus 6

OnePlus dnes informoval médiá o pokorení nového rekordu spoločnosti. Za prvých 22 dní od predstavenia novej vlajkovej lode, OnePlus 6, sa mu podarilo predať 1 milión kusov.

Svojim zákazníkom načúvame odjakživa fungujeme. Spájame krásny dizajn a výkon. OnePlus 6 je našim najvyrovnanejším zariadením vôbec, kombinujúcim štýl a rýchlosť. Náš prístup nás odmenil vracajúcimi sa, ako aj novými zákazníkmi. OnePlus 6 práve prekonal predajné rekordy spoločnosti, za čo sme vďační našej komunite,“ píše Pete Lau, šéf OnePlus.

OnePlus 6 sa predáva 3x rýchlejšie

Len pre porovnanie, OnePlus 5 a 5T trvalo dosiahnutie podobných predajných čísel približne 3 mesiace. Zaujímavé je aj to, že najpredávanejším modelom je podľa všetkého 256 GB variant OnePlus 6.

Spoločnosť zverejnila aj ďalšie zaujímavé údaje. Tak napríklad, po predstavení v rade do 26-tich obchodov po celom svete čakalo 15 000 ľudí, ktorí si chceli kúpiť OnePlus 6.

Tento rok sa OnePlus spojil s niekoľkými kľúčovými operátormi naprieč Európou. Medzi tými najvýznamnejšími je Telia (Švédsko), Three (Dánsko), Belsimpel (Holandsko) a najnovšie aj Bouygues (Francúzsko). Okrem toho sa OnePlus 6 predáva aj na Amazone, a to v Taliansku, Nemecku, Francúzsku a Španielsku,” dodal Lau.