Úvod Zariadenia OnePlus 6 so 6 GB RAM a 64 GB pamäťou sa začal...

OnePlus 6 so 6 GB RAM a 64 GB pamäťou sa začal predávať lacnejšie!

2
oneplus 6
OnePlus 6

OnePlus 6 bol predstavený iba pred niekoľkými týždňami a podľa výrobcu je zatiaľ najrýchlejšie sa predávajúcim smartfónom z jeho produkcie. Novinka stelesňuje všetky súčasne vlajkové trendy, no s nevlajkovou cenou.

OnePlus 6 má teda displej so zárezom, chrbát zo skla, duálny fotoaparát, pevnú konštrukciu z kovu, vysoký výkon a super rýchly, mierne upravený operačný systém Android 8.1 Oreo.

OnePlus 6 nepredstavuje kompaktné riešenie. Má až 6,28-palcový displej s pomerom 18:9, ktorý je vyrobený žiadanou OLED technológiou. To iste platí o maximálnom výkone v podaní čipsetu Snapdragon 845.

OnePlus 6

Existuje niekoľko pamäťových verzií, kde základ začína na 6 GB operačnej pamäti a 64 GB úložisku. Stále dosť aj pre fotografie, ktoré zariadenie vyhotoví pomocou 20 + 16 Mpx obrazových snímačov. Oba disponujú výbornou svetelnosťou f/1.7 a prítomná je tiež optická stabilizácia obrazu.

Oficiálna cena základnej verzie sa zastavila na hranici 519-tich EUR. Online shop Cafago ju predáva za necelých 505 EUR, no dá sa ešte znížiť na 477,99 EUR. Pri objednávke stačí zadať kód s textom AMP29, ktorý zľavu vygeneruje. Kód platí do konca júna.

Dodanie nebude trvať viac ako desať dní, pričom je bezplatné. Obchod vie telefón poslať aj bez doplácania DPH.

Dôležité: Do poznámky treba predajcovi uviesť – Please send by Europe Express for free taxes.

Cafago dočasne znížil cenu aj pri inteligentných hodinkách Zeblaze THOR Pro. Prevedením majú asi najbližšie k modelom Huawei Watch 2 či Gear S3 od Samsungu. Hodinky majú pomerne veľký 1,53-palcový IPS displej s rozlíšením 320 x 320 pixelov.

Zeblaze THOR Pro
Zeblaze THOR Pro

Hodinky sú vyhotovené z nehrdzavejúcej ocele, nechýba zabudovaný GPS modul, až 16 GB interná pamäť, 500 mAh batéria či snímač srdcového tepu. Nadštandardná je aj 1 GB operačná pamäť. Hodinky sú akýmsi zmenšeným smartfónom pre zápästie.

Môžete do nich vložiť nanoSIM kartu, no poháňa ich staršia verzia OS Android 5.1 Lollipop. Hodinky Zeblaze THOR Pro stoja takmer 92 EUR. Zľavový kód s textom AMJ29 ich cenu zníži na 66,65 EUR. V tomto prípade ale platí iba do 15. júna.