Úvod Novinky Toto ti nemôže chýbať: Nová power banka Xiaomi s 10 000 mAh kapacitou...

Toto ti nemôže chýbať: Nová power banka Xiaomi s 10 000 mAh kapacitou stojí smiešne málo!

Šikovné príslušenstvo oceníš hlavne pri cestovaní.

6

Ak by ste sa nás opýtali aké príslušenstvo by sme si vybrali k dnešným smartfónom, takmer určite by sme spomenuli power banku, teda externú batériu. Je skvelá hlavne pri cestovaní, túrach, výletoch a kedykoľvek, keď nemáte prístup k nabíjaniu cez klasickú nabíjačku.

Akú si však vybrať? Perfektnou voľbou, ktorá sa nám osvedčila už dávnejšie je power banka z dielne čínskeho výrobcu Xiaomi. Nie len, že ponúka perfektné spracovanie a funguje naozaj bezchybne, nezruinuje ťa ani finančne.

Xiaomi Power Banka
Xiaomi Power Banka

 

Nová generácia batérie, ktorá ponúka 10 000 mAh kapacitu, hliníkovú konštrukciu, ochranu voči prepätiu a technológiu rýchleho nabíjania stojí v akcii len 13,99 €. To je cena, ktorá sa len tak často nevidí. Pre jej aktiváciu stačí použiť kupón JUP016.

LeEco LeTV Le S3
LeEco LeTV Le S3

Najlepší telefón za 80 €, ktorého používanie ťa bude baviť

Keď sme už pri výhodných ponukách, do pozornosti dávame aj smartfón LeEco LeTV Le S3, ktorý je stelesnením skvelého pomeru ceny a výkonu. V jeho výbave nájdeš 5,5-palcový displejFull HD rozlíšením, osemjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 652 s jadrami o takte 1.8 GHz, duálny fotoaparát s rozlíšeniami 16 Mpx5 Mpx či 3 GB operačnej pamäte RAM.

Telefóny od LeEco sa pýšia síce zastaralejším, no stále kvalitným dizajnom a konštrukciou. Práve konštrukcia je vyrobená z kvalitného hliníka, ktorý nie len, že vyzerá ale aj pôsobí prémiovo.

Ak ťa telefón zaujal, tvoj môže byť za neuveriteľných 82,23 €. Stačí ak použiješ kód JUPZ02.