Úvod Výrobcovia LG Novinka od LG má mať až 5 fotoaparátov. Dva vpredu, tri vzadu

Novinka od LG má mať až 5 fotoaparátov. Dva vpredu, tri vzadu

0
LG V30

Aj napriek tomu, že LG už tento rok predstavil novinku spadajúcu do modelového radu LG V (LG V30S ThinQ a V35 ThinQ), išlo skôr o malé vylepšenie minuloročnej V30-tky.

Spoločnosť má okrem iného pracovať aj na skutočnom nástupcovi obľúbeného modelu, ktorý bude pochopiteľne niesť označenie LG V40. Chystaný smartfón by mal podľa najnovších informácií disponovať presne piatimi fotoaparátmi.

Predná strana bude vybavená duálnym fotoaparátom, ktoré vraj LG môže vybaviť technológiou 3D skenu tváre, no toto sa zatiaľ nepotvrdilo.

Zadnú stranu budú zdobiť tri fotoaparáty. Jeden z nich bude klasický, druhý už tradične ultraširoký a o funkcionalite tretieho fotoaparátu zatiaľ nič nevieme. Jedno je však jasné, LG V40 ponúkne až päť fotoaparátov, čo z neho spraví prvé takéto zariadenie od jedného z najväčších výrobcov smartfónov na svete.

Rok fotoaparátov

Uplynulé mesiace sme už mali možnosť spoznať niekoľko podobne exotických modelov. Napríklad taký Huawei P20 Pro ponúka až 4 fotoaparáty – tri vzadu a jeden vpredu. LG V40 by tak v tomto smere porazil aj Huawei. Koľko fotoaparátov je však až príliš veľa fotoaparátov?

LG V40 má okrem zaujímavej fotovýbavy ponúknuť aj procesor Snapdragon 845, prémiový quad-DAC pre čo najkvalitnejšie podanie hudby a dedikované tlačidlo pre Google asistenta.