Úvod Výrobcovia Samsung Príde Samsung Galaxy S10 s trojitým fotoaparátom?

Príde Samsung Galaxy S10 s trojitým fotoaparátom?

1

Tromi hlavnými obrazovými snímačmi nemá byť vybavený iba iPhone X Plus, ktorý má byť predstavený niekedy v druhej polovici roka 2019, ale aj nová generácia populárneho smartfónu Samsung Galaxy S10.

Trojitý hlavný fotoaparát smartfónu Apple iPhone predpovedá analytik Jeff Pu zo spoločnosti Yuanta Securities. A nie je sám. O niečo skôr s podobnými informáciami vyrukovalo taiwanské médium Economic Daily News.

Do klubu trojitých fotoaparátov sa má podľa informácií kórejského serveru The Investor pridať aj Samsung Galaxy S10. Médium cituje miestneho analytika, ktorý hovorí, že výrobca takéto prevedenie „zvažuje“.

Aj keď sa nedá na vyhlásenia v žiadnom prípade spoliehať, špekulácie majú dobré základy. Apple iPhone X Plus by mal byť predstavený niekedy v polovici roka 2019, čiže neskôr ako Samsung Galaxy S10.

Samsung Galaxy S10
Trojitý kamerový modul smartfónu P20 Pro FOTO: iFixit

Pokiaľ by skutočne prišiel s trojitou zadnou kamerou a Samsung Galaxy S10 by mal v úvodzovkách stále iba dvojitú kameru, záujem zo strany zákazníkov by mohol povädnúť. Okrem toho, dôkaz, že trojitá zadná kamera môže poriadne zamiešať kartami, už existuje.

Huawei P20 Pro je prvým smartfónom na svete s trojitou zadnou kamerou, ktorá produkuje na mobilné zariadenie nevídane kvalitné fotografie, nehovoriac o hybridnom priblížení a ďalších vlastnostiach. To, ako smartfón fotí, je pre zákazníkov často rozhodujúce. Huawei to tento rok natrel všetkým.

Samsung a Apple takýto pokrok istotne nebudú ignorovať a prinesú vlastné prvotriedne riešenia, ktoré potvrdia ich technologicko-inovačné renomé.