Úvod Zariadenia Zľavy pri príležitosti Dňa matiek sa rozbiehajú. Tieto smartfóny sú lacnejšie

Zľavy pri príležitosti Dňa matiek sa rozbiehajú. Tieto smartfóny sú lacnejšie

0
xiaomi redmi note 5

Medzinárodný Deň matiek pripadá na 13. mája a pri tejto príležitosti mnohí internetoví predajcovia spúšťajú rôzne zľavové akcie. Medzi prvými je Geekbuying, ktorý ponúka zľavu z nákupu a zvýhodnené ceny smartfónov.

Priamo na stránke je okamžite k dispozícii kód s zľavou vo výške piatich dolárov, ktorý je možné uplatniť pri každom nákupe s hodnotou väčšou ako 50 dolárov. Geekbuying cenovo zvýhodnil niekoľko modelov smartfónov.

Iné zariadenia k dispozícii nie sú, no je viac ako isté, že sa ponuka ešte rozrastie. Zatiaľ je k dispozícii napríklad Xiaomi Redmi Note 5, ktorý má 5,99″ FHD+ displej, 4 GB RAM, 64 GB úložisko a poháňa ho Android v najnovšej verzii 8.1 Oreo.

Xiaomi Redmi Note 5 stojí v aktuálnej zľave 205,23 EUR.

Xiaomi Redmi Note 5
Xiaomi Redmi Note 5

Za ešte o niečo nižšiu cenu je k dispozícii ZTE Nubia Z17 Lite. Stojí 199,39 EUR. V tomto prípade dostanete až 6 GB operačnej pamäte, čipset Snapdragon 653, rýchle nabíjanie Quick Charge 3.0 pre 3200 mAh batériu a elegantné telo z kovu. 

Aj ZTE Nubia Z17 Lite má duálny fotoaparát, no menší 5,5″ displej s rozlíšením 1920 x 1080 pixelov so štandardným pomerom strán 16:9. Zariadenie beží pod hlavičkou predošlej verzie OS Android 7.1 Nougat.

ZTE Nubia Z17 lite
ZTE Nubia Z17 Lite

Väčšina zariadení v ponuke pochádza z cenovo dostupnejšej kategórie. Výnimkou je snáď iba Xiaomi Mi Mix 2s, najnovšia vlajková loď, ktorá aj napriek zľave stojí v porovnaní s ostatnými modelmi stále dosť. Geekbuying ju ocenil na 480 EUR.

Všetky zvýhodnené zariadenia nájdete jednom mieste na tejto adrese. Geekbuying platnosť kódu s 5-dolárovou zľavou časovo obmedzil do 13. mája dostupné zariadenia zase počtom kusov. Dostupné sú ale zatiaľ všetky.