Úvod Zariadenia Xiaomi Mi WiFi Router pokryje svojimi 4 anténami akúkoľvek domácnosť. Nestojí veľa

Xiaomi Mi WiFi Router pokryje svojimi 4 anténami akúkoľvek domácnosť. Nestojí veľa

0
xiaomi mi router
FOTO: Cafago

Xiaomi má na konte niekoľko skvelých inteligentných zariadení určených do domácností a kancelárií. Popri kamerách, senzoroch, múdrom osvetlení a ďalších zariadeniach vyrába aj vysoko výkonný router.

Xiaomi Mi WiFi Router 3 zabezpečí rýchle a stabilné WiFi pripojenie aj v priestornejšej domácnosti či kancelárii, a to vďaka výkonnej štvorici vysielačov. Router dokáže vysielať internetový signál v 2,4 GHz a taktiež v 5 GHz pásme.

Rozumieť si tak bude s akýmkoľvek notebookom, televízorom, smartfónom a ďalšími bezdrôtovo pripojenými zariadeniami. K routeru je možné pripojiť externý pevný disk alebo USB kľúč, ktorý poslúži ako úložné miesto spravované bezdrôtovo.

Xiaomi Mi WiFi Router 3
FOTO: Cafago

Môžete doň priamo zo smartfónu odosielať fotografie alebo množstvo ďalších dát. Poslúžiť môže aj pre zálohovanie dôležitého obsahu. Samozrejmosťou je podpora pre DNLA. Tak, ako iné technologické hračky od Xiaomi, aj Mi WiFi Router dokážete ovládať, resp. skôr spravovať pomocou mobilnej aplikácie. Nájdete ju v obchode Google Play.

Xiaomi Mi WiFi Router 3
FOTO: Cafago

Každému pripojenému zariadeniu určíte, akú maximálnu rýchlosť môže využívať. Ak sa k vašej WiFi pripojí cudzie zariadenie, dostanete ako správca okamžité upozornenie priamo na smartfón.

Xiaomi Mi WiFi Router stojí približne ako akýkoľvek iný bežný router do domácnosti. Cena sa zväčša pohybuje od 32 – do 40 EUR. Najvýhodnejšiu ponuku aktuálne predostiera Cafago v rámci zľavy.

Xiaomi Mi WiFi Router 3 môže byť váš za 26,55 EUR, ak v košíku zadáte kód s textom AMC19. Platnosť zľavy vyprší 20. júna, čiže o necelý mesiac. Všetky detaily a podrobné parametre nájdete na webe online predajcu.