Úvod Zariadenia Xiaomi Mi Mix 2s v zľave, ktorá potrvá iba pár dní!

Xiaomi Mi Mix 2s v zľave, ktorá potrvá iba pár dní!

0
Xiaomi Mi Mix 2s
Xiaomi Mi Mix 2s

Xiaomi Mi Mix 2s ako zatiaľ najlepší smartfón z produkcie Xiaomi doplnil rovnako vlajkový model Mi 8. Aj keď majú mnoho, mnoho spoločného, Mi Mix 2s sa od neho predsa len odlišuje. 

Obal predáva knihu a v tomto prípade je dizajn modelu Mi Mix 2s skutočne svojský. Takmer dokonalý kváder totižto nenarúša žiadny zárez v displeji či iné rušivé prvky vzhľadu.

Telu z keramiky patrí elegantný lesk a pevnosť, kde zadnú stranu ozvláštňuje iba vertikálne uložený fotoaparát v ľavom hornom rohu a snímač odtlačkov. Ten sa pod displej dostane až v novej vlajkovej lodi.

Xiaomi Mi Mix 2S
Xiaomi Mi Mix 2S

Za dizajnom sa ukrýva výbava, ktorá je typická pre ďaleko drahšie vlajkové lode tradičných výrobcov. Aj model Mi Mix 2S poháňa čipset Snapdragon 845 tak, ako napríklad LG G7, HTC U12+ či Xperiu XZ2 Premium.

Pamäťový základ začína na 6 GB RAM a 64 GB úložisku. Náročnejší užívatelia môžu siahnuť po 128 GB prevedení. Xiaomi Mi Mix 2s je podporuje celosvetovo používané mobilné siete a nie je teda určený iba pre ázijský trh. Práve naopak.

Xiaomi Mi Mix 2S
Xiaomi Mi Mix 2s

Globálna verzia je spojená s OS Android 8.O Oreo, na ktorom výrobca postavil užívateľské prostredie MIUI 9. Duálny fotoaparát využíva obrazový senzor Sony IMX363 s optickým priblížením a stabilizáciou, veľkými pixelmi a rýchlym dvojitým zaostrovaním.

Aj vďaka nemu získali foto schopnosti smartfónu hodnotenie totožné so smartfónom iPhone X. DxOMark mu udelil 97 bodov. 3400 mAh batériu je možné dobíjať aj bezdrôtovo, poprípade je k dispozícii rýchle nabíjanie cez USB C. Napriek prevedeniu a neskromným rozmerom Mi Mix 2s váži rozhodne prijateľných 189 gramov.

Geekbuying začal Xiaomi Mi Mix 2S predávať s cenou necelých 432 EUR, čo je jedna z najnižších cien vôbec. Týka sa pritom verzie so 6 GB RAM a 64 GB internou pamäťou. Nižšia cena bude podľa stránky platiť ešte asi 4 dni a natrafíte na ňu na tejto adrese.