Úvod Zariadenia Zaujala ťa vlajková loď Xiaomi Mi Mix 2s? Cena je opäť o...

Zaujala ťa vlajková loď Xiaomi Mi Mix 2s? Cena je opäť o niečo nižšia

0
Xiaomi Mi Mix 2s

Spoločnosť Xiaomi neopúšťa koncepciu vysokej pridanej hodnoty za vynaložené peniaze ani vo výkonnej triede vlajkových zariadení. Xiaomi Mi Mix 2s už pri predstavení zaujal (nielen) cenou.

Xiaomi Mi Mix 2s figuruje v ponukách mnohých medzinárodných online predajcov, ktorý sa často predbiehajú v znižovaní cien. Hodenú rukavicu zákazníkom najnovšie ponúka e-shop Geekbuying.

Xiaomi Mi Mix 2s predáva v dvoch pamäťových verziách, v 64 GB a 128 GB prevedení. Operačná pamäť má v oboch prípadoch rovnakú kapacitu 6 GB. Ostatné high-end parametre zostávajú pochopiteľne zachované.

Hlavnú úlohu zohráva v prvom rade výkonný čispet Snapdragon 845, veľký IPS panel s uhlopriečkou 5,99″, rozlíšením 1080 x 2160 pixelov a pomerom strán 18:9, ktorý nemá zárez, či opticky stabilizovaný 12 Mpx duálny fotoaparát so svetelnosťou f/1.8 a dvojnásobným optickým priblížením.

Xiaomi Mi Mix 2S
Xiaomi Mi Mix 2S

Štandard DxOMark udelil foto schopnostiam smartfónu Xiaomi Mi Mix 2s hodnotenie 97 bodov, ktoré získal napríklad aj iPhone X alebo Huawei Mate 10 Pro.

Cenu 64 GB verzie Xiaomi Mi Mix 2s je možné znížiť vďaka zľavovému kódu na sumu necelých 420 EUR. V košíku stačí do vyhradeného poľa zadať text YZIMUQYW. Rovnakým spôsobom sa dá znížiť cena aj pri 128 GB verzii. V tomto prípade však treba použiť kód TDKGYOBN. Cena tak klesne na asi 508 EUR.

Všetky podrobnosti nájdete na stránke predajcu v odkazoch vyššie.