Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi kolobežka je opäť lacnejšia: Teraz stojí 357 € aj s poštovným a daňou!

Xiaomi kolobežka je opäť lacnejšia: Teraz stojí 357 € aj s poštovným a daňou!

Xiaomi kolobežka bude opäť hitom tohto leta!

5

Xiaomi je známy výrobca smartfónov a tabletov, ktorý pred pár rokmi priniesol jedno z najzaujímavejších zariadení, resp. dopravných prostriedkov. Xiaomi kolobežka je už akousi ikonou v jeho portfóliu.

Xiaomi kolobežka

Cena: 357 € (aj s poštovným) | Kupón: LITBSP74EF189108

Vďaka veľkej batérii a silným elektromotorom zvládne odviezť aj statného človeka pohodlne a relatívne rýchlo. Xiaomi uvádza 100 kg vrchnú hranicu, do ktorej sa zmestí väčšina ľudí. Kolobežka disponuje kovovou konštrukciou, ktorá je pri slovenských cestách a chodníkoch priam žiadúca.

Do predaja ju za atraktívnu cenu zaradil obchod Lightinthebox.com, ktorý ju predáva za 357 €, v ktorej je zahrnutá samotná kolobežka (európska verzia), poštovné aj poistenie na platenie dane.

Kolobežka disponuje dojazdom 25 km – 30 km v závislosti od váhy človeka, ktorý na nej cestuje. To však nie je všetko. Vďaka spomínaným elektromotorom zvládne vyvinúť rýchlosť až 25 km/h, čo je na kolobežku poriadne veľa. Ide tak o ideálny nástroj pre mestskú dopravu na kratšie vzdialenosti.

Čo sa spomínanej ceny týka, tú môžeš dosiahnuť za použitia kupónu LITBSP74EF189108. Upozorňujeme však, že obchod kolobežku začne rozposielať 20. júna. Cena sa neskôr postupne bude zvyšovať, takže ak ju chcete za takto výhodnú cenu, objednávajte radšej hneď.