Úvod Novinky VIDEO: Takto vyzerá smartfón s 13 000 mAh batériou!

VIDEO: Takto vyzerá smartfón s 13 000 mAh batériou!

Čo všetko ponúka telefón s gigantickou batériou?

4

O Ulefone Power 5 s 13 000 mAh batériou ste už možno čítali. Ako však vyzerá „naživo,“ resp. na videu? Pozrite si krátke video, v ktorom uvidíte nie len dizajn, ale aj zaujímavé funkcie a spracovanie.

Ako môžete vidieť na videu, Ulefone Power 5 ponúka 6,0-palcový displej s pomerom strán 18:9, vďaka čomu je telefón vyšší a zároveň užší. Aj napriek jeho zosilnenej konštrukcii ponúka relatívne tenké bočné rámiky. Dobrou správou je aj fakt, že telefón beží na stále aktuálnom operačnom systéme Android 8.1 Oreo so všetkými novými funkciami a optimalizáciami. Zadnú stranu zas zdobí materiál pripomínajúci kožu, ktorý vyzerá elegantne a veľmi príjemne sa drží.

Zariadenie poháňa osemjadrový procesor MT6763, 6 GB operačnej pamäte RAM64 GB úložisko, vďaka čomu zvládne prácu so všetkými základnými aplikáciami ako Facebook, Instagram či Twitter. Problém mu nerobia ani náročnejšie aplikácie a hry ako napríklad PUBG Mobile.

Čo sa fotoaparátov týka, tam sa môžeš pripraviť na 21 Mpx duálny fotoaparát na zadnej strane a 13 Mpx senzor na prednej strane. Telefónu nechýba ani poriadne zabezpečenie. Softvéroví inžinieri Ulefone telefón vybavili technológiou rozpoznania tváre a snímačom odtlačkov prstov na boku.

Hlavným predajným bodom Ulefone Power 5 je však jeho gigantická, 13 000 mAh batéria, ktorá dokáže telefón poháňať celý týždeň. Keď však dôjde na nabíjanie, z 0 % na 100 % ho vďaka technológii rýchleho nabíjania (5V/5A) dostaneš za 2 a pol hodiny. Nakoniec, nechýba ani podpora pre bezdrôtové nabíjanie (10 W).

Viac o zariadení sa dozvieš na oficiálnom webe výrobcu. Ak o zariadenie máš záujem, momentálne sa predáva za 227 €.