Úvod Tlačová správa Samsung predstavuje úžasný nový smartfón Galaxy J6

Samsung predstavuje úžasný nový smartfón Galaxy J6

Štýlový, praktický smartfón s farbami žiariacim Super AMOLED Infinity displejom.

1

Spoločnosť Samsung Electronics Co. Ltd. včera predstavila najnovší prírastok do rodiny smartfónov Galaxy – Samsung Galaxy J6.

Galaxy J6 spája podmanivý Super AMOLED Infinity displej, ktorý vychádza z dizajnovej tradície vlajkových produktov spoločnosti Samsung, s ďalšími užitočnými funkciami vrátane zadného snímača odtlačkov prstov, a stáva sa tak v rade Galaxy J doposiaľ najštýlovejším a najpraktickejším modelom.

Nový Galaxy J6 je k dispozícii v troch štýlových odtieňoch: čiernom, fialovom a zlatom*. Samsung Galaxy J6 bude na Slovensku v predaji od polovice júna za odporúčanú maloobchodnú cenu od 259 €.

Ohromujúci Infinity displej

Nový smartfón Galaxy J6 je vybavený skutočne ohromujúcim 5,6-palcovým Super AMOLED Infinity displejom, ktorý je zavedenou súčasťou tradičných radov Galaxy a ponúka vysoké rozlíšenie a žiarivé farby. Infinity displej poskytuje neuveriteľný, ničím nerušený divácky zážitok takmer ako v kine a vďaka sýtym farbám je sledovanie filmov a hranie hier ešte podmanivejšie a zábavnejšie než kedykoľvek predtým.

Elegantný kovový rámik smartfónu Galaxy J6 v kombinácii s celoplošným Infinity displejom vytvára okrem toho elegantný a ergonomický dizajn, ktorý zaisťuje odolnosť a pohodlné držanie.

Každodenné pohodlie

Elegantný dizajn však smartfónu Galaxy J6 neuberá nič na praktickosti a každodennom pohodlí, pretože preberá niekoľko obľúbených funkcií z vlajkových mobilných prístrojov Samsung. Galaxy J6 teraz obsahuje zadný snímač odtlačkov prstov, takže ho používateľ môže odomknúť bez toho, aby ho musel zobudiť z režimu spánku.

Smartfón  Galaxy J6 bol navrhnutý s ohľadom na hektický život dnešných používateľov a je vybavený taktiež batériou s kapacitou 3 000 mAh. Výkonný osemjadrový procesor s frekvenciou 1,6 GHz sa postará o to, že smartfón dokáže zvládnuť viacero náročných úloh, ako je prehrávanie videa vo vysokom rozlíšení bez toho, aby pritom vyčerpával batériu. Smartfón Galaxy J6 je taktiež vybavený 3 GB pamäte RAM, vnútorným úložiskom s kapacitou 32 GB a slotom pre microSD kartu, takže užívateľom ponúka nekompromisnú kombináciu výkonu a flexibility.

Všestranný fotoaparát

Vďaka všestranne použiteľnému fotoaparátu, ktorým je Galaxy J6 vybavený, nebolo zhotovenie dokonalého záberu alebo selfie nikdy jednoduchšie bez ohľadu na to, čím sa práve zaoberáte. Zadný fotoaparát prístroja ponúka rozlíšenie 13 Mpx a predný fotoaparát rozlíšenie 8 Mpx, pričom je vybavený funkciou výkonného zaostrovania v reálnom čase pre tvorbu selfie a predným LED bleskom, takže používatelia môžu robiť jasné a štýlové selfie bez ohľadu na dennú dobu alebo svetelné podmienky. Selfie je navyše možné doplniť zábavnými nálepkami využívajúcimi technológiu rozšírenej reality, takže používatelia môžu vytvoriť skutočne jedinečné snímky, ktoré vedia okamžite zdielať so svojimi priateľmi a rodinou.

„Smartfón Galaxy J6 čerpá z bohatých skúseností spoločnosti Samsung s displejmi a je vybavený úchvatným Super AMOLED Infinity displejom, ktorý ponúka skutočne pohlcujúci zážitok pri sledovaní obsahu,“ uviedol Roman Šebek, riaditeľ mobilnej divízie Samsung Czech and Slovak. „Galaxy J6 spája nádherný a elegantný dizajn s jedinečným fotoaparátom a praktickými funkciami, ako je zadný snímač odtlačkov prstov a veľký úložný priestor, ktoré vám dovoľujú robiť a zdielať fotografie podľa ľubovôle.“

Samsung GALAXY J6 – technické špecifikácie

  Samsung Galaxy J6
Displej 5.6” HD+ (1480×720) Super AMOLED
Fotoaparát Zadný 13 MP AF (f/1,9)

Predný 8 MP FF (f/1,9)

Rozmery 149,3 x 70,2 x 8,2 mm
Aplikační procesor 1,6GHz osemjadrový procesor
Pamäť 3 GB RAM

32 GB vnútorná pamäť

Až 256 GB Micro SD

Batéria 3 000 mAh
OS Android 8.0
Siete LTE kat. 4
Konektivita WiFi 802.11 b/g/n (2,4 GHz), Bluetooth® v 4.2 (LE až 1 Mb/s), USB typ B, NFC (UICC*), poloha (GPS, Glonass, BeiDou**)

*Môže sa líšiť podľa krajiny

**Pokrytie systému BeiDou môže byť obmedzené.

Snímače Akcelerometer, snímač odtlačkov prstov, Hallov snímač, snímač priblíženia
Audio MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA
Video MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

 

*Dostupnosť jednotlivých farebných verzií sa môže líšiť v závislosti na mobilnom operátorovi.