Úvod Výrobcovia Samsung Samsung Galaxy S10: Jeho displej bude najlepší v akomkoľvek smartfóne!

Samsung Galaxy S10: Jeho displej bude najlepší v akomkoľvek smartfóne!

12

Samsung má tento rok naplánované ešte jedno predstavenie vlajkovej lode. Hovoríme samozrejme o Galaxy Note 9, ktorý by mal byť svojim dizajnom a funkcionalitami veľmi podobný Galaxy S9 a S9+, až na S Pen, samozrejme.

Ďalším veľkým krokom v evolúcii zariadení by už mal byť Galaxy S10, zariadenie, ktoré nám má Samsung ukázať v januári alebo februári 2019. Samsung si pre chystanú novinku necháva všetky esá ako napríklad snímač odtlačkov priamo v displeji či najkvalitnejší zobrazovací panel spomedzi všetkých smartfónov.

Informátor známy ako Ice Universe prezradil, že Galaxy S10 by mal disponovať displejom s pixelovou hustotou vyššiu, než 600 PPI. Dosiahnuť to má pomocou využitia ultrajemného displeja s rozlíšením 3 840 x 2 160 pixelov. Ak by bolo podobné rozlíšenie použité pri Galaxy S9+, jeho pixelová hustota by dosiahla hodnoty 710 PPI.

Prečo? Samsung na to má dobrý dôvod

Samsung je spoločnosť, ktorá vrazila obrovské prostriedky do vývoja Gear VR ako aj VR obsahu. Je preto v jeho najlepšom záujme aby obsah, ktorý jeho zariadenia spracovávajú vyzeral čo najlepšie. Dá sa predpokladať, že Galaxy S10 môže mať natívne rozlíšenie nastavené na Full HD+ rovnako ako tomu je teraz. Ak však pripojíš virtuálnu realitu, zapne sa plnotučné 4K.

Ako to nakoniec dopadne ukáže až sám čas. Každopádne to vyzerá tak, že pri S10 dôjde k výrazným zmenám, na čo sa veľmi tešíme!