Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy Note 9 je blízko: Prebehla certifikácia oboch verzií + špecifikácia

Samsung Galaxy Note 9 je blízko: Prebehla certifikácia oboch verzií + špecifikácia

8

Samsung má na tento rok pripravené ešte jedno veľké predstavenie. Pochopiteľne pôjde o Galaxy Note 9, ktorý skombinuje nedávno predstavený Galaxy S9/S9+ s funkcionalitou, ktorú si zamilovali tisíce ľudí po celom svete – s dotykovým perom známym ako S Pen.

Ako server SamMobile informuje, čínske úrady nedávno certifikovali obe verzie Galaxy Note 9. Znamená to, že zariadenie je takmer pripravené a nič výrazné by sa už nemalo meniť. Z dostupných informácií vieme, že Galaxy Note 9 nesie modelové označenie SM-N960, ako aj SM-N9608.

Špičková výbava pre najnáročnejších zákazníkov

Samsung má svoje vlajkové lode pre druhý polrok 2018 vybaviť tým najlepším, čo je momentálne na trhu. Pripraviť sa môžeš na Android 8.1 Oreo, procesor Snapdragon 845/Exynos 9810, 6 GB operačnej pamäte RAM, špičkový systém duálnych fotoaparátov s vylepšeniami zdedenými z Galaxy S9 a S9+ a oveľa viac.

Hovorilo sa aj o snímači odtlačkov prstov priamo v displeji, no tieto informácie nakoniec neboli potvrdené. Na to, či sa to kórejskej firme podarilo dosiahnuť, si budeme musieť počkať.

Niekoľko zdrojov tvrdí, že k predstaveniu Galaxy Note 9 dôjde skôr, než tomu bolo po minulé roky. Samsung sa má inšpirovať skorším predstavením Galaxy S9 a S9+, čo sa mu osvedčilo.