Úvod Výrobcovia Lenovo Lenovo Z5 dostane do výbavy okrem obrovského displeja aj duálny fotoaparát

Lenovo Z5 dostane do výbavy okrem obrovského displeja aj duálny fotoaparát

2

Aj keď sa to možno nezdá, ale práve Lenovo zrejme predstaví jeden z najzaujímavejších smartfónov tohto roka. Môže totižto vyhrať súboj o čo najväčší pomer obrazovky voči telu zariadenia. Tento pomer má byť viac ako 95-percentný, čo by bolo bez pochýb rekordné. 

Zatiaľ nepredstavená novinka je známa ako Lenovo Z5. Smartfón však nemá byť vlajkovou loďou s prestrelenou cenovkou. Poháňať ho má čipset spoločnosti Qualcomm – niektorý z modelov zo 6. radu.

O rozumnom zasadení niekde do vyššej strednej triedy vypovedá aj najnovší príspevok viceprezidenta spoločnosti Lenovo, ktorý zavesil na čínsku sociálnu sieť Weibo. Zverejnil tri fotografie, ktoré boli podľa neho vyhotovené očakávaným smartfónom Lenovo Z5.

Lenovo Z5

Snímky vyzerajú slušne a vyhotovené boli duálnym fotoaparátom, zrejme s aktívnym režimom pre fotografovanie portrétov. Ako inak, v roku 2018 nesmie chýbať trendová podpora umelej inteligencie.

Lenovo Z5 má byť predstavený budúci mesiac. Ak výrobca na trh skutočne prinesie kvalitný fotoaparát, úchvatný displej bez rámikov a rozumné parametre za priateľskú cenu, určite sa máme na čo tešiť.