Úvod Zariadenia Inteligentné osvetlenie Xiaomi Yeelight navodí tú správnu atmosféru

Inteligentné osvetlenie Xiaomi Yeelight navodí tú správnu atmosféru

0
xiaomi yeelight

Xiaomi má nový prírastok v kategórii smart zariadení pre domácnosti, presnejšie v kategórii inteligentných svietidiel Yeelight. Novinka svojou funkcionalitou simuluje príjemné svetlo sviečky.

Xiaomi Yeelight Candela je dekoratívnym osvetlením, čiže v pracovni alebo v čitárni vám veľmi nepomôže. Prevedenie a typ svetla však dokáže navodiť upokojujúcu atmosféru v každej časti domácnosti. Bezpečne a hlavne inteligentne.

Aj keď má pravá sviečka svoje čaro, nenastavíte jej rôzne režimy svietenia, teplotu, farbu a jas svetla, časovač a nedokážete ju rozžiariť alebo zhasnúť na diaľku. Osvetlenie Xiaomi Yeelight Candela sa dá pohodlne ovládať cez mobilnú aplikáciu a rozhranie Bluetooth.

xiaomi yeelight

Dekoratívne svetlo napája 2100 mAh batéria, čiže je mobilné. V prípadnej pevnej pozícii svetlo môže napájať power banka alebo vlastne akýkoľvek zdroj, ktorý si rozumie s bežným USB rozhraním.

Osvetlenie je mohutnejšie, váži asi 450 gramov. Telo valcovitého tvaru meria 250 x 100 x 90 mm a je vyhotovené z kombinácie skla, plastu a medi. Novinku v obmedzenom počte uviedol do predaja TomTop.

xiaomi yeelight

Svetlo predáva za necelých 30 EUR, pričom je k dispozícii 300 kusov. Aktuálne je už predaných 181 kusov. Výhodou tohto osvetlenia od Xiaomi je, že vám ho predajca doručí bez nutnosti uhrádzať clo alebo dodatočnú daň.

Dekoratívny kus inteligentnej elektroniky nájdete na tejto adrese.