Úvod Zariadenia Xiaomi Redmi 5 Plus alebo dostupné štupľové slúchadlá. Využi čerstvé zľavové kódy!

Xiaomi Redmi 5 Plus alebo dostupné štupľové slúchadlá. Využi čerstvé zľavové kódy!

0

Ak hľadáš nový a cenovo príťažlivý smartfón alebo ešte dostupnejšie slúchadlá, tradične vie vyhovieť značka Xiaomi. Model Redmi 5 Plus je zástupcom z najpredávanejšej Redmi línie výrobcu a za pozornosť tiež stoja nové štuple s keramickým puzdrom.

Xiaomi Redmi 5 Plus má všetko, čo bežný užívateľ potrebuje. Optimálny výkon a dlhú výdrž na jedno nabitie zabezpečí 4000 mAh batéria a čipset Snapdragon 625 (GPU Adreno 506) s osemjadrovou architektúrou.

Kritérium spĺňa aj žiadaný veľký displej, ktorý má v tomto prípade uhlopriečku až 5,99-palca. Rozlíšenie sa nestretlo s kompromisom. Má plných 2160 x 1080 pixelov v súčasnom pomere strán 18:9.

xiaomi redmi 5 plus

Aj vďaka nemu má Redmi 5 Plus užšie rámiky, a teda kompaktnejšie telo, ako by sa očakávalo. Hrubé je necelých 8 milimetrov. Zariadenie beží pod správou najnovšej verzie užívateľského prostredia MIUI 9. Absentuje NFC čip a duálne prevedenie fotoaparátov, čo sa však dá pri danej cene oželieť.

Hlavný fotoaparát má rozlíšenie 12 Mpx a selfie kamera 5 Mpx. Snímač odtlačkov ale výrobca pribaliť nezabudol. Základnú verziu so 3 GB operačnou pamäťou a 32 GB úložiskom Cafago predáva za 197 EUR.

Až zľavový kód s textom APZ23 cenu zníži na oveľa sympatickejších 139,99 EUR. Predajca jeho platnosť ukončí 10. mája, čiže bude platiť ešte necelý mesiac. Xiaomi Redmi 5 Plus nájdete na jeho stránkach na tejto adrese.

Druhý kód s textom APPAE0 patrí štupľovým slúchadlám s keramickým puzdrom, ktoré zabezpečí čistejšiu reprodukciu zvuku. Slúchadlá majú štandardný 3,5 mm konektor a mikrofón spolu s ovládačmi, čiže dobre poslúžia aj pri hlasových hovoroch.

sluchadla xiaomi
FOTO: Cafago

Vodič slúchadiel je dlhý 1,25 metra, ich frekvenčný rozsah 20 – 40 000 Hz a citlivosť hraničí so 105 dB. Slúchadlá potešia skôr bežných užívateľov, ako audio nadšencov, ktorí jednoducho musia siahnuť hlbšie do peňaženky.

Spomínaný zľavový kód APZ23 zníži ich cenu na 12,49 EUR a nájdete ich v ponuke v tomto odkaze.