Úvod Výrobcovia Xiaomi NEZMEŠKAJ Xiaomi powerbanku s veľkou kapacitou, rýchlym nabíjaním a úžasnou cenou!

NEZMEŠKAJ Xiaomi powerbanku s veľkou kapacitou, rýchlym nabíjaním a úžasnou cenou!

0
powerbanku

Xiaomi má na svedomí niekoľko modelov externých batérií pre dobíjanie, ktoré majú rôzne kapacity a veľkosti. Každá z nich je však cenovo dostupná, čo platí aj o type s kapacitou 20 000 mAh a podporou rýchleho nabíjania Quick Charge 3.0.

Powerbanka podporuje túto technológiu pri jednom porte. K dispozícii sú ale dva, teda viete nabíjať aj dve zariadenia súčasne. Taký Xiaomi Mi6 nabijete vďaka veľkej kapacite rovno 6-krát.

Powerbanka váži asi 320 gramov a jej rozmery sú 150 mm x 70 mm x 23 mm, čiže pri prípadnom cestovaní príliš zavadzať nebude. Čo sa týka nabíjania samotnej powerbanky, trvať môže od 6 do 10 hodín v závislosti od toho, aký výkonný adaptér použijete.

powerbanka
FOTO: Cafago

Adaptér nie je súčasťou balenia. Každý vlastník smartfónu ho ale má doma, ktorým powerbanku ľahko nabije. USB vodič sa v balení samozrejme nachádza. Cafago predáva túto powerbanku za viac ako 28 EUR.

Do 10. mája si ju môžete kúpiť za 22,49 EUR, a to vďaka kódu s textom APAA07, ktorý zadáte pri objednávke. 10. mája kód expiruje, čo je však ešte ďaleko. Ak hľadáte poriadnu zásobu energie na cesty, powerbanku od Xiaomi nájdete >na tejto adrese<.

Cafago predáva ešte jeden zaujímavý gadget od Xiaomi, malú tlačiareň pre fotografie zo smartfónov. Niečo podobné napríklad predáva aj HP, čo sme nedávno testovali.

xiaomi xprint
FOTO: Cafago

Xiaomi XPRINT spojíte so smartfónom cez Bluetooth a snímky tak prenesiete bezdrôtovo. Podpora pre NFC ešte uľahčí spojenie a integrovaná batéria (650 mAh) umožní tlačiť prakticky kdekoľvek.

K tlačiarni dostanete aj špeciálny fotografický papier, na ktorom budú snímky vyzerať živo a prirodzene. Papier má rozmery 86 x 54 mm a do tlačiarne môžete vložiť 9 listov súčasne.

xiaomi xprint
FOTO: Cafago

Xiaomi XPRINT nie je najlacnejšou záležitosťou. Stojí asi 115 EUR. Kód so zľavou APPAS0 ale vyčaruje cenu 89,99 EUR, ktorá je určite prijateľnejšia. Obdobný produkt od HP stojí okolo 130 EUR.

Mini tlačiareň do vrecka Xiaomi XPRINT nájdete TU, na stránkach online shopu Cafago.