Úvod Zariadenia Xiaomi Mi Power Bank 2. generácie s kapacitou 10 000 mAh a...

Xiaomi Mi Power Bank 2. generácie s kapacitou 10 000 mAh a klasicky skvelou cenou

0
mi power bank
FOTO: Cafago

Asi najobľúbenejšie príslušenstvo k smartfónom hneď po slúchadlách dlhodobo produkuje aj čínske Xiaomi, a to takmer vždy s dostupnou predajnou cenou. Rad externých batérií pre dobíjanie, známy ako Mi Power Bank, rozšírila nová generácia pre rok 2018.

Xiaomi Mi Power Bank 2 má kapacitu 10 000 mAh, čo predstavuje rozumný kompromis medzi dostatočnou zásobou energie, dĺžkou nabíjania a kompaktnými rozmermi spolu s váhou. Predĺžený víkend alebo dlhšie cestovanie by ste tak mali absolvovať s plne nabitým smartfónom za každých okolností.

mi power bank 2
FOTO: Cafago

Power banka má vlastný procesor, ktorý riadi priebeh nabíjania tak, aby bol čo najefektívnejší, s minimom strát a samozrejme bezpečný. Celkovo má príslušenstvo deväť vrstiev ochrany pred skratom, prehriatím a ďalšími rizikami.

Power banka sa do plnej kapacity nabije za 4 až 6 hodín v závislosti od adaptéra, ktorý použijete. Nabíjanie prebieha pomocou microUSB rozhrania. Pre dobíjanie elektroniky sú k dispozícii dva veľké USB porty s rýchlym nabíjaním.

mi power bank 2
FOTO: Cafago

Xiaomi Mi Power Bank 2 tvorí jednodielne puzdro z matného hliníka a nie z plastu, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Power banku si môžete zadovážiť za sumu 14,99 EUR, ktorá je oproti bežnej cene nižšia asi o 5 EUR.

Power banku nájdete TU, v e-shope Cafago. Pri objednávke stačí zadať kód s textom APAA1, ktorý vám nižšiu cenu zabezpečí. Pozor, e-shop platnosť kódu zruší 10. mája.

Za pár EUR je k dispozícii ešte jedno príslušenstvo – kompaktná taška cez rameno, ktorá sa hodí pri kratšej turistike alebo do všedného mestského dňa. Taška má totižto jednu výhodu, a to USB konektor.

taska
FOTO: Cafago

Do tašky zapojíte power banku, napríklad tú vyššie, k bočnej strane tašky pripojíte USB vodič a energiu k smartfónu máte po ruke. Taška je inak vyhotovená z polyesteru so širším a poddajným popruhom, ktorý zabezpečí pohodlné nosenie.

Aj k taške máme kód so zľavou APA16, ktorý ale bude platiť až do konca mája. Kód vygeneruje cenu 8,32 EUR a tašku nájdete na tejto adrese.