Úvod Zariadenia Vernee M6 vstúpil do predpredaja. Prví zákazníci dostanú extra nízku cenu!

Vernee M6 vstúpil do predpredaja. Prví zákazníci dostanú extra nízku cenu!

1
vernee M6
Vernee M6

Jeden z najnovších modelov Vernee M6 vstúpil do globálneho predpredaja len tento týždeň. Jeho cena je viac ako zaujímavá a môže byť ešte zaujímavejšia. Prvým piatim záujemcom z každého dňa výrobca vráti časť z kúpnej ceny.

Predpredaj potrvá do 9. apríla a prví piati záujemcovia z každého dňa môžu získať Vernee M6 ešte lacnejšie. Vernee M6 stojí 129 dolárov a prvým zákazníkom bude vrátených celých 30 dolárov z kúpnej ceny.

Vernee M6 je tak pri troche šťastia možné získať za 99 dolárov, teda za niečo vyše 80 EUR. Počet kusov je obmedzený, no zatiaľ ich je k dispozícii stále viac ako dosť.

Vernee M6
Vernee M6

Vernee M6 je jedným z najlacnejších smartfónov s obrazovkou s pomerom strán 18:9 a 5,7″ uhlopriečkou. Displej zaberá 80 percent z prednej plochy zariadenia. Cena je na prvom mieste, o čom svedčí použitie ekonomickejšieho čipsetu MediaTek MT 6750C (GPU Mali-T860 MP2) a HD+ rozlíšenia obrazovky.

Napriek tomu sú ale k dispozícii 4 GB operačnej pamäte, 64 GB interné úložisko, 3300 mAh akumulátor s rýchlym nabíjaním či vylepšený 16 Mpx fotoaparát s rýchlym PDAF zaostrovaním.

Vernee M6
Vernee M6

Smartfón riadi iba mierne upravená forma operačného systému Android, ktorú výrobca nazýva VOS. Postavená je na OS Android vo verzii 7.0 Nougat. Celé dielo je zabalené do jednoliateho tela z kovu s príjemnou matnou povrchovou úpravou. Smartfón je hrubý iba 6,9 milimetra.

Uvádzaný predpredaj nájdete na tejto adrese, hneď v úvode oficiálnej stránky výrobcu Vernee. Nezabúdajte, že trvá iba do 9. apríla.

Vernee M6 predstavenie