Úvod Zariadenia Kráľ výdrže? Ulefone Power 5 s obrovskou 13 000 mAh batériou sa...

Kráľ výdrže? Ulefone Power 5 s obrovskou 13 000 mAh batériou sa čoskoro začne predávať

1
ulefone power 5
Ulefone Power 5

Ulefone aktualizoval rad zariadení s názvom Power, ktorý je známy vysoko kapacitnými akumulátormi. Výdrž na jedno nabitie stále nie je uspokojivá a Ulefone Power 5 to rieši jednoducho. Obrovskou batériou.

Ulefone Power 5 podľa výrobcu vydrží na jedno nabitie 7 dlhých dní. Ak by ste takúto výdrž dosiahli zakaždým, smartfón stačí nabiť 52 krát do roka. Batéria sa tak skoro neopotrebuje.

Akumulátor takéhoto rangu potrebuje výkonné dobíjanie. V tomto prípade je na palube 5V/5A nabíjanie a dokonca aj 10W bezdrôtová technológia pre dopĺňanie energie. Smartfón je skôr powerbankou s displejom, čipsetom a fotoaparátom.

K dlhej výdrži prispieva aj efektívna procesorová sada MediaTek MTK6763 (16nm), ktorá má osem jadier a spolupracuje so 6 GB operačnou pamäťou a 64 GB interným úložiskom. Cenovo dostupní výrobcovia sa postupne zbavujú kompromisných HD rozlíšení.

Ulefone Power 5 má obrazovku s plným HD rozlíšením 2160 x 1080 pixelov, ktorá má uhlopriečku s dĺžkou 6,0-palca. Masívny, hranatý a pre zariadenia Ulefone typický dizajn s určite nepomýlite s iným prevedením konkurencie.

Ulefone Power 5
Ulefone Power 5

Smartfón má duálny fotoaparát vzadu a obdobnú kombináciu tiež na prednej strane. Výnimočné fotografie nie sú to, na čo by sa tento model zameriaval. Každopádne tu ale je 21 Mpx fotoaparát Sony, ktorému s hĺbkou ostrosti pomáha 5 Mpx asistent. Hlavný snímač je opticky stabilizovaný. Na prednej strane nájdete 13 Mpx + 5 Mpx fotoaparát.

Určite poteší operačný systém Android v najnovšej verzii 8.1 Oreo. Všetky detaily figurujú na oficiálnej stránke výrobcu.

Ulefone Power 5 bude dostupný od 24. apríla v rámci predpredaja, ktorý bude zvýhodnený asi o 70 dolárov (predajná cena je zatiaľ neznáma). Získať môžete bezplatne bezdrôtovú nabíjačku alebo zľavy na ďalšie zariadenia.

V predpredaji sa tiež čoskoro objaví vylepšený tank, poriadne odolný Ulefone Armor X. Predpredaj nájdete o pár dní na tejto adrese.