Úvod Zariadenia Výrobca príslušenstva M-HORSE sa púšťa do telefónov: Ich prvý počin je zaujímavejší...

Výrobca príslušenstva M-HORSE sa púšťa do telefónov: Ich prvý počin je zaujímavejší než sa môže zdať!

Lacný, rýchly a pekne vyzerajúci telefón.

0

Výrobcov smartfónov je neúrekom. Mnohí z nich začali od nuly, iní sa zas svoj zámer snažia pomocou smartfónov rozšíriť. Práve to je prípad obľúbeného výrobcu príslušenstva, M-HORSE, ktorý predstavil svoju novinku, model Pure 3.

Zariadenie je to skutočne zaujímavé. V jeho výbave nájdeš 5,7-palcový HD displej, ktorý síce nepatrí medzi najjemnejšie panely na scéne, no za cenu, za ktorú sa novinka predáva, je viac než postačujúci. O výkon sa stará osemjadrový procesor MediaTek MTK6763, ktorý je o niečo menej výkonný než Snapdragon 435. Netreba od neho čakať zázraky, no zároveň nejde ani o úplne najhoršie riešenie.

Zaujímavý je hlavne dizajn zariadenia. Vďaka 18:9 displeju, ktorý zaberá takmer celú prednú stranu smartfón vyzerá skutočne nádherne, moderne a sviežo. Pridaj si k tomu zvyšok výbavy ako napríklad duálny zadný a predný fotoaparát (13 Mpx + 5 Mpx vzadu a 8 Mpx + 5 Mpx vpredu), 4 GB operačnej pamäte RAM, 64 GB úložisko, podporu 800 Mhz frekvencie a 4 000 mAh batériu a dostaneš veľmi schopný pracovný nástroj.

Čo sa ceny týka, tam je to ešte lepšie. Novinka sa momentálne nachádza v zľave, kúpiť si ju tak môžeš za 124,49 €. Treba sa však poponáhľať, za takto nízku cenu tam dlho neostane.