Úvod Výrobcovia Xiaomi Ďalší do klubu: Xiaomi Mi Mix 2S bude disponovať bezdrôtovým nabíjaním

Ďalší do klubu: Xiaomi Mi Mix 2S bude disponovať bezdrôtovým nabíjaním

0

Už 27.marca spoznáme novú výkladnú skriňu značky Xiaomi. Model Mi Mix 2S je veľmi očakávaný a snáď nadviaže na úspech prvej generácie, ktorá bola vo svojom období doslova impozantná.

Xiaomi Mi Mix 2S bude reprezentovať značku 5,99-palcovým displejom, ktorý obsadí väčšinu prednej plochy zariadenia. Symetriu naruší iba ešte štíhlejšia brada a malý výrez vo vnútornom rohu displeja, ktorý ukryje selfie kameru.

Výkon zabezpečí procesorová sada Snapdragon 845, perfektné snímky duálny fotoaparát a snáď sa opäť dočkáme aj výnimočného prémiového prevedenia z keramiky. Novinkou ale bude bezdrôtové nabíjanie.

xiaomi mi mix 2S
© Weibo

Oficiálny účet Xiaomi na sociálnej sieti Weibo zverejnil banner, ktorý o tom jasne vypovedá. Xiaomi Mi Mix 2S sa tak zaradí medzi ostatné vlajkové lode, ktoré bezdrôtovým nabíjaním disponujú.

Zväčša sú ním vybavené smartfóny značky Samsung a tento rok sa k nim pridala aj nová Sony Xperia XZ2. Zoznam všetkých smartfónov, ktoré majú vo výbave technológiu bezdrôtového nabíjania, nájdete na tejto adrese.