Úvod Výrobcovia Ulefone Výbava ako sa patrí: Odolná konštrukcia, 18:9 displej a bezdrôtové nabíjanie!

Výbava ako sa patrí: Odolná konštrukcia, 18:9 displej a bezdrôtové nabíjanie!

Tlačová správa.

2

Bezdrôtové nabíjanie je súčasťou mnohých modelov smartfónov už dlhé roky, no šírenie tejto technológie aj napriek tomu neprebieha tak rýchlo ako sme čakali. To sa však pomaly ale isto mení, čoho dôkazom je aj odolný Ulefone Armor X.

Ten využíva podobne ako mnohé ďalšie zariadenia technológiu Qi, ktorá funguje spoľahlivo a relatívne rýchlo. Telefón stačí položiť na podporovanú podložku a nabíjanie začne bez akéhokoľvek zdržania. Dosť teda bolo káblov, hlavne večer, keď sa chystáš spať. Položíš telefón na stolík a ráno sa zobudíš s plne nabitým zariadením.

Ulefone Armor X krem toho ponúka 5,5-palcový displej s pomerom strán 18:9, vďaka čomu je zariadenie vyššie a užšie. To v praxi znamená, že sa ti bude držať pohodlnejšie. Telefón poháňa štvorjadrový procesor MT6739, 2 GB operačnej pamäte RAM a nechýba ani 13/5 Mpx fotoaparát.

Bezdrôtová nabíjačka sa však nenachádza v balení smartfónu, kúpiť si ju budeš musieť osobitne. Volať sa bude UF002 a kompatibilná nebude len so smartfónmi Ulefone, ale aj so všetkými zariadeniami podporujúcimi technológiu Qi.

Na trh by sa nabíjačka, ako aj zariadenie, mali dostať už koncom tohto mesiaca. Čakať tak nemusíme veľmi dlho. Ak ťa novinka zaujala, nezabudni sledovať www.ulefone.com, kde sa časom dozvieš všetky potrebné informácie.