Úvod Výrobcovia Ulefone POROVNANIE: Lacný Ulefone Power 3S vs drahý iPhone X. Ako sa na...

POROVNANIE: Lacný Ulefone Power 3S vs drahý iPhone X. Ako sa na nich hrá PUBG?

Tlačová správa.

6

Ulefone predstavil veľmi zaujímavý kúsok medzi smartfónmi. Okrem toho, že jeho batéria telefón podrží pri živote aj dva náročné dni je tu minimálne ešte jedna svetlá stránka, ktorú by si nemal prehliadnuť. Je to pochopiteľne výkon zariadenia.

Je jasné, že Power 3S nie je tak výkonný smartfón, ako vlajkové lode, no aj tak je zaujímavé sledovať, ako sa telefón za 139 € vyrovná s jednou z najnáročnejších hier. Aby to nebolo len tak, ako konkurenta dostal iPhone X, jeden z najvýkonnejších smartfónov na svete.

Ako prvé sme si všimli, že výkon predsa len nie je rovnaký. Ulefone pri snímkovaní mierne zaostáva, čo nás neprekvapuje, keďže jeho procesor nie je ani zďaleka taký výkonný ako procesor v iPhone X. Na druhú stranu, hra je celkom hrateľná, za čo si Ulefone určite zaslúži pochvalu. Okrem toho, zariadenie ponúka väčší displej, vďaka čomu sú ovládacie prvky podstatne lepšie dostupné.

Keď už sme pri tom výkone, vnútri Ulefone Power 3S tiká procesor Helio P23, 4 GB operačnej pamäte RAMAndroid 8.1 Oreo. Nechýba mu ani 5V/3A rýchlonabíjanie, 64 GB vnútorného úložiska, 13 Mpx + 5 Mpx predný fotoaparát a 16 Mpx + 5 Mpx zadný fotoaparát.

Oddnes začína týždňová akcia na Power 3S, počas ktorej si ho môžeš objednať za spomínaných 139 €. Stačí zamieriť na Aliexpress.

Tlačová správa