Obrnený smartfón Ulefone Armor 2S sa teší veľkej popularite medzi spotrebiteľmi. A práve preto je aktuálne k dispozícii za zníženú cenovku.

Ulefone Armor 2S teraz nájdete u predajcu Aliexpress za akciových 124,23 eur, čo je o 100 dolárov menej, než je pôvodná cenovka. V prípade záujmu sa však poponáhľajte, keďže akcia bude dostupná už len 3 dni.

Najdôležitejším lákadlom je samozrejme odolnosť na úrovni IP68, čo zabezpečí ponorenie do vody až do hĺbky 1,5 metra bez ujmy na zdraví. Okrem toho, že zariadenie disponuje konštrukciou z odolného plastu, ktorého ho chráni z každej strany, v ňom nájdeme aj časti z polykarbonátu a kovu, ktoré sú vystužené sklolaminátom. Aj vďaka tomu dokáže Amor 2S prežiť pády na zem až z výšky 2 metrov a čeliť teplotám v rozmedzí od -40 do +80 stupňov Celzia.

Okrem robustnej výbavy ponúka Ulefone Armor 2S aj slušný výkon. V jeho útrobách tak nájdete štvorjadrový processor MT6737T, ktorý pracuje za asistencie 2 GB pamäti RAM. Čo sa týka fotoaparátov, zariadenie dostalo do vienka 8 Mpx selfie snímač a 13 Mpx zadnú kameru. Ulefone Armor 2S je tiež poháňaný veľkou 4 700 mAh batériou, ktorá zabezpečí dostatok sťavy na dva dni používania. Nabiť ju potom môžete prostredníctvom rýchleho nabíjania, ktoré akumulátor nabije do plnej kapacity behom pár minút.

Výrobca tiež zariadenie vybavil 5,0-palcovým Full HD displejom, podporou NFC a OTG funkcie a až šiestimi fyzickými tlačidlami na boku pre praktické použitie. Ulefone Armor 2S tiež beží pod taktovkou operačného systému Android 7.0 Nougat.

Nezabudnite, že je tento kúsok momentálne k dispozícii prostredníctvom čínskeho predajcu Aliexpress za 149,99. Akcia platí do 21. marca 2018.